VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC Gjøvik

Alt vi trenger er kjærlighet!
CC GJØVIK

Vi er midtvinters med tidenes snømengder, og hva er vel da bedre enn å feire den og de du er glad i med litt ekstra oppmerksomhet? Dette er virkelig tiden til å sette kjærlighet i fokus, og ikke minst vise omtanke og varme for hverandre. Mange synes både Morsdag og Valentine er en klisje, men vi synes det er gode anledninger til å minne oss selv på å vise omtanke for hverandre. Vi pynter derfor hele senteret for å minne både deg og oss på budskapet i denne måneden, og håper du også vil kjenne på følelsen av omtanke, og at du blir minnet på hvor viktig det er! Et kompliment, en kopp kaffe eller et smil. Vis det i ord og handling! Det betyr så mye mer enn du tror! 
 
"Dagens Hjerte"
I lokale medier på Gjøvik har det den siste tiden vært mye «nedsnakk» synes vi. Mange mener Gjøvik har «tapt» viktige kamper i Innlandet, og at den flotte byen vår lider litt i slaget om de store sakene. Nå synes vi tiden er inne for litt fremsnakking, og ønsker å bruke kjærlighetsmåneden februar til å synliggjøre og hedre lokale helter! Vi vil løfte frem og rose noen som gjør noe ekstra for andre mennesker, for byen vår, og/ eller for sitt nærmiljø. Vi spanderer lunch her på CC på vinneren av Dagens Hjerte med følge, i tillegg til heder og ære i våre digitale medier. Hvem synes du fortjener Dagens Hjerte? Skriv ditt bidrag på våre facebook sider.
 
 
Lørdag 10.februar markerer vi Morsdag på søndag med gode opplevelser for både mor og alle andre i alle aldre! Følg eventet på Facebook Morslørdag CC Gjøvik
 
Program Morslørdag 10. februar: 
Stort blomstermarked kl. 10.00 - 18.00 
Karnevalstog med Toys "R" Us kl. 12.00 - 14.00 
Drop in massasje kl. 12.00 - 16.00
Threading av bryn kl. 13.00 - 17.00
Lakkering av negler kl. 13.00 -17.00
Minikonsert Marit Skikkelstad og Marita Røstad kl. 14.00
 
Aktivitetene spanderer vi! 
 
 
Gavetips til mor

Vi deler ut roser til damene!
 
 
 
Hva handler kjærlighet om? Vi ønsker å rette ekstra fokus på det i perioden fremover med ulike artikler og aktiviteter.