VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Bli sommerklar med våre favoritter til ansikt, hår og kropp!

Vi har snakket med jentene på Kicks, VITA og RÅ og funnet ut hvilke produkter som er et must til sommeren.

Kicks

Instant Light Lip Comfort Oil er en lipgloss som beskytter leppene og gir de næring. Den kan brukes for seg selv eller utenpå leppestift for ekstra glans. 

 

UV-Bronze Mist er en fuktighetsgivende mist med innkapslet brevann som er en optimal solbeskyttelse man alltid bør ha i vesken. Den kan også sprayes over make-up, for beskyttelse og en forfriskende effekt. Misten er et komplett anti-aldrings skjold, som beskytter og fukter for vakker hud.

 

Glowsetter er en ansiktsspray som tilfører fuktighet, frisker opp og fikserer makeupen samt gir huden en frisk og fin glød.
 
Diorskin Nude Air Luminizer serum er et lett flytende serum som kan brukes alene eller blandes i foundation for en strålende solbrun effekt og naturlig glød. 
 
Yves Saint Laurents Full Metal Eyeshadow er en flytende, metallisk øyenskygge som holder seg på plass i opp til 16 timer. Den inneholder 14% vann og gir dermed en vibrant effekt.

Marie på Kicks er make-up artist og hjelper deg med å finne riktig sminke. Her viser hun frem sine favorittprodukter til sommeren.

VITA

Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Hårkur er en superkremete kokosmaske som reparerer tørt og skadet hår.

 

Coconut Heat Protection Mist er en varmebeskyttende spray med nydelig duft av kokos som etterlater håret sunnere, sterkere og mer glansfullt.

 

Lee Stafford Blondes Hot Shots, Shampoo og Balsam gir fuktighet til stripet, farget eller solbleket hår og fjerner effektivt gulskjær. De frisker opp og gjenoppretter blondt hår slik at du får tilbake din salongfarge. Den inneholder også fargebeskyttelse som forebygger falming av fargen din.

 

Korres Sunflower & Mountain Tea er en hårpleieserie for kjemisk behandlet hår, det vil si farget hår eller hår med permanent. Produktene beskytter hårfargen og tilfører rikelig med fuktighet. Inneholder organiske ingredienser og vitaminer.

 

 

 

Blondes Hot Shots er en intensiv behandling som umiddelbart fjerner gultoner i blondt hår og gir den friske, kalde hårfargen du ønsker deg!

RÅ Organic Skincare

Kime Himalayasalt Kroppsskrubb er fremstilt av en blanding mineralrikt himalayasalt og kaldpresset, økologisk nypefrøolje. Grape og neroli gir kremen styrkende og oppbyggende egenskaper. Brukes i forbindelse med dusj eller karbad.

 

Citrus Blend Aromatic Lotion er en herlig fuktighetsgivende lotion som passer godt å bruke etter skrubb. Økologisk sheasmør gir næring og myker opp huden mens aloe vera lindrer irritasjon.

 

Winter Skin er en næringsrik selvbruningskrem som kan brukes daglig for å få en gradvis gyllen brunfarge. Den trekker raskt inn og bygger opp en vakker honningfarge etter noen påføringer.

 

Green People Sun Lotion er en økologisk solkrem med aloe vera, edelweiss, grønn te og avokado. Solkremen er kåret som «Best Sun Lotion» av Natural Health & Beauty i Storbritannia.

 

Acorelle Tinted Sun Cream er en økologisk sertifisert farget solkrem med solfaktor 30 for ansiktet. Gir en jevn, gylden farge, en sunn glød og en pudderaktig finish.

Dette er noen av sommerfavorittene hos RÅ Organic Skincare.