VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Den store julekalender-guiden!

Lurer du på hvilken julekalender du skal kjøpe til deg selv, eller noen du er glad i?

Advent nærmer seg med stormskritt, og julekalenderne har allerede kommet i butikkene. Det lønner seg å være rask, for de forsvinner fort! Vi har laget en liste over våre favorittkalendere på senteret. Her er det noe for en hver smak, enten du liker søtsaker, smykker, te eller er kreativ og vil lage din egen kalender.

Glitter: Adventskalenderene fra Glitter inneholder utvalgte smykker, skjønnhetsprodukter og tilbehør til hår. Unn deg selv eller noen du liker en flott julekalender med spennende og unike overraskelser hver dag til julaften. 

 

Hvit Tråd: 24 søte overraskelser for lakriselskeren! Gjør hverdagen gullkantet med en julekalender fylt med utsøkt gourmetlakris! Denne lakriskalenderen tar deg med på en 24 dager lang smaksopplevelse med ulike, spennende lakrissorter fra Lakrids by Johan Bülow. 

Apotek 1: Julekalender med ulike biter deilig sjokolade og eksotisk te i hver luke. Drasjert sjokolade i nydelige kombinasjoner med nøtter og lakris, samt eksotisk te fra hele verden. Sort te, grønn te, urette, rooiboste og fruktte.

KICKS: Kalenderen er fylt med 24 herlige overraskelser for ansikt, makeup, kropp og hår. Fra 1. desember og frem til julaften skjuler det seg et skjønnhetsprodukt bak hver eneste luke. I kalenderen finner du alt fra makeup til makeuptilbehør og hud- og hårpleieprodukter.

Rituals: Nedtelling til jul med 24 eksklusive og luksuriøse Rituals overraskelser, og 4 spesielle adventslys laget for å feire den festlige tiden. Denne kalenderen inviterer deg til å slappe av i julesesongen, og hver pakke inneholder et flott produkt til deg selv eller en du bryr deg om.

RÅ Organic Skincare (CC Gjøvik): En grønn kalender som inneholder 24 herlige overraskelser! Kalenderen kommer i en fin boks og finnes i flere størrelser. De har også fine kalendergaver hvis du ønsker å lage kalender selv. 

VITA: Kalenderen alle unge jenter drømmer om! 24 luker som inneholder alt en jente kan ønske seg innen sminke.

Kitch'n: 24 dager med ren nytelse. Du vil få smake eksotisk te med smaker fra hele verden og eksklusiv sjokolade full av søte overraskelser. Alle lukene inneholder drasjerte sjokolader/lakris pakket i små søte poser med tekst for hver dag, samt en passende te i pyramidepose.

 

Kremmerhuset: Dekorer din egen adventsstige med gaveposer og klistremerker! 

Søstrene Grene: Lag dine egne kalenderpakker med ulike esker, gavepapir og klistremerker!

Lagerhaus (CC Hamar): Lag din egen adventskalender med 24 poser – én for hver dag frem til jul. Festes og henges opp med medfølgende bomullssnor og treklyper. Pakningen inneholder også selvklebende nummeretiketter.