VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Dressmann

DRESSMANN + LALLE JOHNSON

Den eksklusive Lalle Johnson-kolleksjonen finner du på CC Gjøvik!

Stylist Lalle Johnson har jobbet med herremote i flere tiår, og har blitt viden kjent for sin tidløse og helhetlige stil. Med alt i fra ledende motemagasiner og kjente motemerker og artister på CVen, står nå Dressmann for tur.

 

Den eksklusive Lalle Johnson-kolleksjonen er å finne kun i utvalgte Dressmann-butikker. Og skal vi tro stilikonet selv, reflekterer den hans stil og krav til kvalitet «ett hundre prosent».

 

Denne kolleksjonen vil du ikke bare se i utvalgte Dressmann-butikker fremover, men også på noen av våre aller beste, mannlige idrettsutøvere. Dressmann har nemlig fått æren av å kle opp den norske Olympiske -og Paralympiske troppen til OL i Peongchang. Plagg fra D+LJ kolleksjonen vil med det være representasjons- og fritidsantrekk til de norske herre-utøverne under hele Vinter-OL i 2018.

Du finner DRESSMANN + LALLE JOHNSON hos CC Gjøvik!

 

I arbeidet med kolleksjonen har Lalle Johnson latt seg inspirere av Italia. Det er veldig mye «Milano» i formspråket og stilen, med myke og komfortable kvaliteter. Samtidig er det skandinaviske tilstede i fargene og uttrykket til assesoarene. Det er mykt, elegant og stilsikkert, sier stylisten. Plaggene er lette å kombinere med hverandre, og det du har i garderoben fra før av.