VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
KICKS

Finn riktig mascara

Mascara er et av de viktigste produktene i sminkevesken, men til tross for det enorme utvalget kan det være vanskelig å finne den rette. Trikset er å velge den mascarabørsten som er best for nettopp deg! KICKS forteller deg hvordan.

Nå får du 20% rabatt på alle mascaraer hos KICKS 

(gjelder ikke Dior og Sensai)

Tilbudet varer frem til 5. september

Slik velger du rett mascara

 

Megabørste – når du vil maksimere volumet

Store, tykke og megafyldige mascarabørster gir et intenst og dramatisk resultat. Jo tettere børstehårene sitter, desto mer volum får du på vippene. Det kan føles litt vanskelig å håndtere skikkelig store børster, men når du først har fått teken, vil de oppfylle drømmen om maksimale vipper.

 

PS! Har du tynne, korte vipper? Bruk vippetang og mascaraprimer for å få et bedre og mer holdbart resultat.

 

Gummibørste – når du vil ha separerte vipper

Gummibørster er gode til å fordele mascara jevnt på alle vippene. De gir et pent og velseparert resultat, særlig den typen som er formet som en liten kam. Gummibørster gjør det også enkelt å bygge opp volum lag for lag.

 

Kjegleforme børste – når du vil ha maksimal lengde på vippene

En børste som er smalere øverst, altså kjegleformet, er perfekt for deg som vil bygge lengde. Disse mascarabørstene gir også litt volum, men holder vippene elegante og separerte, slik at resultatet blir mer naturlig. Den smale tuppen gjør det også lett å komme til alle vippene.

 

Vinklet børste – når du vil ha perfekt bøyde vipper

En bøyd eller vinklet mascarabørste bidrar til å gi vippene en ordentlig ”schwung” og en fin, holdbar form – nærmest som en innebygd vippetang. Også vinklede børster følger prinsippet om at tykkere børster og tettere strå gir mer volum.

Solvår sin favorittmascara på Kicks er Hypnose Doll Eyes fra Lancome.

Marie sine favoritter er Cils d´Enfer Maxi Lash Mascara fra Guerlain og Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock fra YSL.