VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Sikre deg den nye iPhone X!

Fredag 27. oktober kan du reservere den nye iPhone X hos oss på Telenorbutikken, Eplehuset og Telia!

Den aller største nyheten fra Apple er uten tvil iPhone X! Sammen med alle de gode egenskapene til iPhone 8, tar iPhone X oss enda ett steg inn i fremtiden. 

Ingenting annet enn skjerm. Dette har alltid vært visjonen for iPhone. En skjerm som er så oppslukende at den nærmest forsvinner når den er i bruk. Med intelligens som lystrer hvert minste trykk, ord eller til og med blikk. Nå gjør iPhone X visjonen til virkelighet. 

 

iPhone X har kantløs superRetina HD-skjerm som dekker hele fremsiden av telefonen, og hjemknappen er borte. iPhone X kommer i sølv og stellargrå, og i to størrelser, 64 GB og 256 GB. 

  • TrueDepth Camera System gjør at du ved hjelp av fire forskjellige sensorer kan låse opp skjermen med ansiktet ditt. Og du kan selvfølgelig lade telefonen din trådløst. 

  • iPhone X har 12 MP dualkamera.

  • Dobbel optisk bildestabilisering gjør at du kan ta sylskarpe bilder, og med Portrait lighting har du full kontroll på lyset både på personen du tar bilde av, og bakgrunnen.

  • Telefonen er støv- og vannbestandig, og har opptil 2 timer lenger batterilevetid enn iPhone 7. 

TrueDepth-kameraet analyserer mer enn 50 forskjellige muskelbevegelser for å gjenskape ansiktsuttrykkene dine i 12 Animoji. Slipp løs din indre panda, gris eller robot.

Trådløs lading: Uten behov for ladekabler er iPhone X skapt for den trådløse frem­tiden.

Fredag 27. oktober kan du reservere iPhone X hos følgende butikker på CC:

 

  • Telenorbutikken
  • Eplehuset (Gjøvik)
  • Telia

 

iPhone X er tilgjengelig fra 3. november.

 

Les mer om Apple iPhone X her!