VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Vero Moda

Tone Damli blir ambassadør for «The Spirit of the Vero Moda Girl»

Tone Damli representerer det nye imaget til VERO MODA med fokus på et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappede og minimalistiske. Kolleksjonen lanseres hos Vero Moda på CC Gjøvik onsdag 12. oktober.

VERO MODA har satt sammen tre kolleksjoner for å skape en komplett vintergarderobe. Plaggene består av glamorøse kjoler i mørk velour, androgyne dressjakker og bukser i silkestoff, og bluser i sesongens lekreste print. Kolleksjonene inneholder også et bredt utvalg av vinterens flotteste strikk og jakker. Utvalget er fotografert i Oslos bybilde med utgangspunkt i glam–orøse selskapslokaler, røff natur

og byens vakreste arkitektur for å skape et sterkt og variert uttrykk. Bildene er fotografert av den anerkjente fotografen Truls Qvale.

Tones Favoritter

 

Tone har plukket ut sine favoritter fra sesongens kolleksjoner. Plaggene er en leken blanding mellom flotte hverdagsantrekk og fasjonable nøkkelplagg. Artisten utdyper sine tanker rundt prosessen.

 

«Da forespørselen om et samarbeid med VERO MODA dukket opp ble jeg med det samme veldig nysgjerrig. Jeg synes VERO MODA har gjort mye spennende i det

siste. Da jeg fikk se kolleksjonen jeg skulle fronte, var jeg overbevist – dette var noe jeg virkelig kunne stå inne for.»

«Mine favoritter fra årets kolleksjoner er blant annet en lekker sort kjole med knyting i livet, en blå tykk strikkegenser, en deilig kremfarget overdel og et stort skjerf med tunge frynser.»

Tones interesse for klær startet tidlig. I Sogndal fikk hun sin første erfaring

med VERO MODA. «Jeg vokste opp med VERO MODA som en av de få butikkene i Sogndal. Min interesse for klær startet derfor nettopp her.»

 

Tone Damli blir ambassadør for «The Spirit of the Vero Moda Girl» i perioden

oktober 2017 til april 2018. Samarbeidet lanseres 12. oktober 2017 i VERO MODA-butikken på Gjøvik.