VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Rituals

Unn deg litt ekstra luksus i sommer!

Ferie for mange er synonymt med sol, saltvann og gyllenbrun hud. Vi har snakket med Ida på Rituals og fått gode tips til hvordan du får den fineste brunfargen som varer lengst mulig.

Er du en av de som fortviler over at sydenferien gikk alt for fort og føler at brunfargen forsvinner allerede på flyturen tilbake? Selv om ferien er over betyr det ikke at man må vinke farvel til luksusen og sommergløden helt enda.

Ida på Rituals viser frem sine favorittprodukter til sommeren!

Slik beholder du sommergløden 

 

Før du pakker bikinien og setter deg på flyet er det lurt å gjøre noen forberedelser. Bruk en mild skrubbkrem som fjerner døde hudceller og tilfører fuktighet til huden. Slik sørger du for en jevnere og finere brunfarge som sitter lengre.

 

Selv om man blir brun og fin sliter det også veldig på huden å sole seg. Velg en god solfaktor for å unngå å bli brent. Slik beskytter du også huden mot aldring. Dersom du har lys hud og har lettere for å bli solbrent lønner det seg å starte med en høyere faktor til huden din har vent seg til solen.

 

Hvordan du pleier huden etter soling har også mye å si for resultatet. Nå er det ekstra viktig å tilføre huden nok fuktighet og næring for at brunfargen skal sitte. Bruk en god aftersun med aloe vera for å lindre og avkjøle huden. I dusjen kan du gjerne bruke dusjolje beriket med E-vitaminer. 

Lag ditt eget spa hjemme og på ferien med våre sommerfavoritter fra Rituals!

 

Solserien The Ritual of Karma gir huden alt den trenger fra start til slutt. Forbered huden til soling med dusjskrubben. Beskytt den mot UVA og UVB strålene med melkespray til kropp i SPF 20, 30 eller 50. Og avslutt dagen med en kjølende og lindrende aftersun med 30% ren aloe vera.

Mild og rensende kroppsskrubb, som omdannes til en skrubb-dusjkrem i kombinasjon med vann. 

Vår bestselgende bodycream med en fantastisk duft av kirsebærblomst og rismelk! Tilfører huden næring og fuktighet.

Foliemaske med fuktgivende serum mykgjør, glattgjør og hydrerer huden din slik at du bevarer gløden.

Sheet masks som virkelig gir huden et skikkelig boost! Proppfullt av serum som fukter huden, og gir den gløden tilbake. Perfekt både på reise og hjemme.

Alle dusjoljene våre er beriket med E-vitaminer, som tilfører huden fuktighet og samtidig gjør at man holder lengre på brunfargen.

Disse lekre veskene er perfekte på ha med på reisen, eller som gave til en venninne med fine produkter oppi.