VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Little Eataly

Verdensmesterpizzaen kommer til CC Gjøvik!

I august får alle som hører hjemme i Gjøvikområdet mulighet til å spise pizza i verdensklasse. Little Eataly åpner trattoria på CC Gjøvik.

Det er Elio Corsi som står bak pizzaen. Corsi er pizzaioli på Eataly Aker Brygge og har vunnet flere verdensmestertitler. Senest kom han på 3. plass i Pizza World Championship 2017 i Italia. Han er også vinner av årets Norgesmesterskap i klassen for italiensk pizza, og har tidligere bronse i VM 2016, gull i EM 2015 og NM i 2014-2016.

 

Mateusz Wajs som er daglig leder på Little Eataly på CC Gjøvik har sammen med hele Little Eataly teamet  fått et ordentlig innblikk i det italienske kjøkkenet. De har vært på opplæring på Eataly Aker Brygge, der Elio Corsi har delt sine beste tips og vist dem kunsten å lage en ekte Italiensk pizza.

 

– Vi er veldig stolte av å ha kompetanse i verdensklassen og håper mange vil ta turen til Little Eataly for å smake på pizzaen vår, sier Mateusz Wajs, daglig leder på Little Eataly CC Gjøvik.

 

Smaken av Italia

Hos Little Eataly får du oppleve Italia uten å måtte reise dit.

 

– Vi er veldig opptatt av at maten vi lager skal bestå av ferske, gode råvarer. Det meste som finnes på menyen er ekte Italienske råvarer, som Grana Padano, Salami Finocchiona, Ventracina picante, Prosciutto cotto, Mortadella m.m. Vi vil også tilby Italienske delikatesser på restauranten som du kan ta med deg hjem sammen med pizzaen din, sier Maria Willumsen, administrerende direktør i Blender AS.

 

På menyen finner du først og fremst Italiensk pizza, men også herlige pizzafoccacia, salater m.m. Alle barn skal selvsagt også få en smak av Italia, vi tilpasser pizzaen i passe store porsjoner til barna.

 

– I tillegg til at gjestene får nyte pizza i verdensklasse så vil vi at gjestene skal føle den unike stemningen hos Little Eataly. Her spiser du i lune og frodige omgivelser, sier Maria.