VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Hamar

CC Løpet Hamar - Vinn 10 000 kr!

Lørdag 14. april, kl 12.30
LØPE KICKOFF - VINN 10 000,-
 
Oppdatert 11.4.:
Viktig info: Forhåndspåmeldingen er avsluttet. Det er fortsatt mulig å melde seg på lørdag kl.10.30-12.15 ute foran DNB. Registrering av forhåndspåmeldte/ henting av startnummer foregår også i denne perioden.
Tidspunkt for arrangementet er endret til kl. 12.30 for å sikre at alle er klare til start kl. 13.00. Selve løpet starter altså ikke før kl. 13, som tidligere annonsert.
Alt foregår utenfor CC Hamar på området utenfor DNB v/Vangsveien.
 
 

Lørdag 14. april markerer vi starten på løpesesongen med et løpe-kickoff!
CC Løpet er et løp i Hamars gater som passer for alle med tilpasset lengde for barn og voksne. Startskuddet går kl. 13, men møt opp i god tid for registrering/startnummer.
 
ARRANGØR
CC Hamar arrangerer løpet i samarbeid med teknisk arrangør Ottestad idrettslag, samt Sport1, Fønix CC, Hamar Sentrum og DNB
 
HVEM KAN VINNE HOVEDPREMIEN
Hovedpremien er på 10 000,- og trekkes blant alle som deltar. Denne kan ikke vinnes til enkeltpersoner og ved påmelding må du derfor opplyse om hvilke formål pengene skal gå til. Dette kan være tur for idrettslaget, fotballturnering, klassetur, et veldedig formål eller noe annet som ikke er av privat regi.
 
Alle som deltar er med i trekningen, så her handler det ikke om å vinne løpet, men å delta. Jo flere som stiller fra familien/laget/jobben/klassa osv. - jo større er vinnersjansen.
 
GRUPPEINNDELING
Barnehage – Løpebane på CC - Vinn trampoline
Barneskole – Løype 1,4 km - Vinn sykkel
Ungdomsskole/voksen – Løype 3 km - Vinn gavekort
 
INDIVIDUELLE PREMIER
Deltakere i alle grupper er med i trekningen av hovedpremien på 10 000,- til sitt formål. I tillegg til hovedpremien blir det individuelle uttrekkspremier innen hver gruppe blant alle som deltar (se premiene over).
 
For å kunne motta premien må du være tilstede ved trekningen, ellers trekkes ny vinner. Trekningen foregår ca kl. 13.45.
 
STEMNING
Det vil bli god løpsstemning med både speaker, musikk, premieutdelinger og salgsboder med CC Mat, Sport1, Burger King med lykkehjul og Polarn O Pyret med crazy priser
 
DAGENS SPEAKER
Tor Inge Martinsen
 
PÅMELDING
Vi oppfordrer til forhåndspåmelding så du slipper kø før start. Når du melder deg på; husk å oppgi hvilket formål hovedpremien skal gå til. Alle må melde seg på individuelt da man ikke kan melde seg på som helt lag.
 
Forhånsdspåmeldingen er lukket. Påmelding foregår nå lørdag 14.4. kl. 10.30-12.15 på området foran DNB. Vær ute i god tid.
 
Det er gratis å delta for alle!
Vær obs på at forhåndspåmeldingen avsluttes kl. 24 natt til fredag 13.4. Det er fortsatt mulig å melde seg på lørdag kl.10.30-12.15. Registrering av forhåndspåmeldte/ henting av startnummer foregår også i denne perioden.
 
LØYPA
Går fra CC Hamar - Sverregt - Torggt - Bekkegt - Lille Strangt - Skappelsgt - Brygga - Bekkegt - Torggt - Sverregt - CC Hamar
 
SIKKERHET I LØYPA
Ettersom dette er et gateløp vil det settes opp sperringer og være vakter langs løypen, men det oppfordres til at alle deltakere viser aktsomhet spesielt i krysningspunkt av gater og ved uoversiktlige områder.