VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Assisterende butikksjef

RITUALS

Hamar

 

DIN ROLLE 

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch. 

 

OPPGAVER 

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Som assisterende butikksjef er du ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og lederskap. Du er også den som da coacher teamet. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling. 

 

KVALIFIKASJONER 

  • Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid  og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk. 
  • Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss. 
  • Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk, og at du er flink til kommunisere. 
  • Arbeidet krever at du behersker å jobbe i ulike system og i Exel. 
  • Du er en ærlig person med integritet. 

Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide kvelder og i helger og i intensive perioder som jul. 

 

HVA KAN VI TILBY? 

Rituals tilbyr en deltidsstilling I et team bestående av entusiastiske kollegaer I vår butikk i Hamar. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle dine kunnskaper om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et  inspirerende og serviceinnrettet arbeidsmiljø. For å introduserer deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get- Ritualized, dette hjelper deg å komme igang når du begynner å jobbe hos oss. 

 

TIMER PR UKE 

30 

 

RITUALS 

”Vårt mål er ikke å selge skjønnhet til deg, vårt mål er at du skal ha det bra ” Raymond Cloosterman, CEO Rituals. 

Rituals hjelper deg å roe ned ditt stressede liv, skape meningsfulle stunder og å minne deg på å oppleve disse stundene med glede. 

Vår ambisjon er å bli verdens fremste varemerke innen kosmetikk. Og til dette trenger vi engasjerte, energiske, ambisiøse og dyktige  mennesker som hjelper oss å oppnå våre mål. Dette kan oppfattes som et paradoks, men innen vårt foretag komplementerer meningsfullhet og prestasjoner hverandre som Yin og Yang. 

Mennesker er de ultimaate ambassadører for vårt varemerke. 

 

INTRESSERT? 

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. 

 

Oppstart ønskes i august. Intervjuer blir avholdt fortløpende. 

 

Klikk på linken under og trykk "Søk nå" for å søke på stillingen.

 

https://no-no.careers.rituals.com/assisterende-butikksjef-hamar-hamar/