VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Dyrebutikken på CC Hamar

I vår åpnet Dyrego stor og flott dyrebutikk i 2. etasje på CC Hamar.

I de lyse og fine lokalene finner du et bredt vareutvalg til både hund, katt, gnagere, fugl og fisk med kvalitetsprodukter fra kjente merker. Det er også levende dyr i butikken, blant annet fisk, marsvin og håndoppmatede papegøyeunger!

Du finner Dyrego i 2. etg. ved Søstrene Grene og Jordbærpikene.

Butikken drives av flinke og engasjerte ansatte med stor interesse for dyr og dyreprodukter. De jobber hardt for å være best på pris og servide, og de gir deg alltid gode tips og veiledning om stell av dyr, utstyr, mat og mer.

Jacoer er kjent for å være flinke til å snakke.

Håndoppmatede papegøyer

Dyrego er en av de få butikkene i Norge som selger håndoppmatede papegøyeunger. De kommer fra en egen oppdretter og er tamme fra de er små. Du finner flere ulike papegøyeslag i butikken, blant annet grå jaco og kubaamazon.

Se, så søte marsvin!

Hundetrening

Ta med hunden din og bli med på hundetrening! Hver onsdag fra kl 18:00 holder Dyrego hundetrening med dyktige instruktører fra Hamar Hundeskole. Treningen foregår på gressplenen rett utenfor butikken. For mer info om påmelding, stikk innom Dyrego eller se Dyregos Facebook-side.

 

Dyrego har masse fint til hunden din. Blant annet selger de hundemat som er laget av 100% kjøtt og som er fritt for kornprodukter og tilsetninger!

I butikken finner du et stort utvalg av fisk og akvarium.

Følg Dyrego på Instagram og Facebook!