VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Få boka "Norske hockeystjerner" signert

På lørdag kommer Pål "Magic" Johnsen, "Mester" Erik Kristiansen og Morten Mitsem på CC Hamar og ARK for å signere boka Norske hockeystjerner.

Møt opp hos ARK mellom klokken 12-13 for å få boka signert. Dette er en perfekt julegave til en hockey- eller idrettsentusiast. 

 

Omtale av boka

Boken er en hyllest til utøverne av hockeysporten som har gitt og fortsetter å gi, så mye glede til alle som har latt seg fascinere av denne fantastiske idretten. Fokuset i boken er historiene til et knippe av de beste hockeyspillerne Norge har fostret, og enten du er en ung håpefull hockeyspiller som ønsker å lære, en hockeyentusiast, eller du er nysgjerrig på hockeysporten og ønsker innsikt, vil du garantert finne noe som interesserer deg i boken.

 

I tillegg til intervjuer med spillere, presenteres og historien til noen av de mest dominerende klubbene med innspill fra ulike personer som har hatt nær tilknytning til miljøet. Gjennom i alt 28 intervjuer med spillere fra ulike tidsæraer og ulike klubbmiljø, fra 50-tallets Terje Hellerud til dagens stjerner som Jonas Holøs og Patrick Thoresen, samt beskrivelse av utviklingen til klubbene de vokste opp i, tør jeg påstå boken gir et perspektiv på Norsk hockey sin utvikling i etterkrigstiden og kan forhåpentligvis stimulere til ettertanke og debatt.

Lørdag fra 12-13 kan du få boka Norske hockeystjerner signert hos ARK.