VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC HAMAR

Forbered deg i tide

17.mai er like rundt hjørnet og om du ikke har ofret en tanke på denne dagen ennå, kan det være lurt å snart gjøre det. Slik unngår du stress på den store dagen!

Skjorter skal strykes, sko skal pusses, og det samme skal bunadsølvet. Hvor mye jobb det er med pussing av søljene kommer an på fjorårets bruk. La du det i vannbad med en blanding av en dråpe Zalo, lunkent vann og litt salmiakk, kan du slippe billigere unna i år.

 

Rense selv eller sette det bort?

Om du ikke orker tanken på å pusse søljene selv, kan du levere bunadsølvet til Bjørklund som gjør jobben for deg. Bjørklund har også 3 for 2 på alle renseprodukter til hjemmebruk frem til 30.juni.

 

Bunadsølvet er fra Sylvsmidja. Ekte norsk bunadsølv laget på gamle håndverkstradisjoner. Sylvsmidja har bunadsølv med livstidsgaranti og sølv til over 60 norske bunader.

Floriss hjelper deg med dekorasjonen på 17.mai. Du kan få en av de dyktige blomsterdekoratørene til å sette sammen en oppsats eller finne noen friske snittblomster i flaggets tre farger.

Mansjettknapper og øredobber er flotte detaljer som gjør antrekket komplett. Begge fra Sylvsmidja. Blomster fra Floriss.

Bjørklund har bønadsølv til blant annet Hedmarksbunaden. Hva med en hårklype som matcher resten av søljene?

Søljene til venstre i begge bildene trenger en god sølvpuss. Levèr søljene hos Bjørklund innen 12.mai, og får de garantert igjen før 17.mai.