VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Inspirasjon fra Kid

Interiørtrender vår 2018

Vi er i gang med et nytt år og nye interiørtrender. Hvilke farger kommer til å dominere? Hva slags tekstiler skal du velge? Og hvilke materialer vil vi se mer av? Nå er det to trender som vil påvirke interiøret vårt: Calm House og Country House.

Calm House

Calm House er en av vårens mest populære interiørtrender. Stilen er moderne og formene spinkle og enkle. Som et resultat passer den perfekt til de som ønsker et interiør som er minimalistisk, preget av geometri og brukervennlighet. 

Vinterens farger

Vinterens farger får lov til å dominere interiørbildet i Calm House. Hovedfargene er lys beige og grått, en fargepalett som står godt til det moderne, minimalistiske og tidsriktige inntrykket. Fargene lar seg lett kombinere med naturfarger som brunt og terrakotta. Her kan du enkelt sette ditt eget preg på rommet ved å tilføre farger som aqua, petroleum og nyanser av gult. 

Country House

En annen av vinteren – og vårens store interiørtrender er Country House. Dette er en enkel men luksuriøs stil med antikke innslag som både er sofistikert og tidløs. Varene er tilgjengelig i butikk fra uke 5 i 2018.

Duse grønn- og gråtoner

Avslappende, duse grønn-, grå- og rosatoner vil prege interiørbildet når vi nå nærmer oss vår og lysere tider. Fargepaletten domineres av duse og tåkete farger, men mørkere kontrastfarger i blått og grått vil gi interiøret et røffere preg. La fargene være med på å skape den atmosfæren du ønsker – en lun og luksuriøs stemning med muligheter for ro og hvile.

Tekstiler med antikk effekt

I liket med vinterens andre interiørtrender er tekstilene i Country House preget av ensfargede tekstiler. Men selv om disse er fremtredende finner vi også noe striper og blomsterprint. Tekstil er absolutt i fokus og da spesielt krøllete linkvaliteter og vaskede tekstiler, da disse gir en antikk effekt som er viktig i Country House.

Feminin eleganse

Denne våren handler det om å gjøre plass til det feminine og elegante. Formene er runde og feminine, møblene er stoppede og treverket malt, patinert eller lakket. Karakteristiske kjennetegn er finurlige håndverksdetaljer, porselen og keramikk. Gull, farget glass, planter og blomsterbuketter er viktige innslag og setter prikken over i’en på interiøret.

Bilde og tekst lånt fra kid.no