VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Nytt parkeringssystem på CC

Aldri mer bot på CC! Onepark parkeringssystem innføres 22. oktober.

Dette er et parkeringssystem med automatisk skiltgjenkjenning, bilskiltet registreres med kamera ved inn- og utkjøring. Det blir 2 timers gratis parkering, 3 timer for de som er medlem av kundeklubben*. Utover gratistiden blir det kr. 20 per påbegynt time.

 

 

*Meld deg inn i kundeklubben vår og få en ekstra time gratis parkering: SMS med kodeord CCGJØVIK eller CCHAMAR til 2199. NB! For en time ekstra holder det IKKE å bare melde seg inn i kundeklubben. Du MÅ oppdatere medlemsprofil og opprette profil i Autopay, som er parkeringssystemet. Du må ha epost for å registrere deg i autopay. Følg link under. 

 

Informasjon og veiledning CC- kundeklubb og 1 time ekstra parkering

 

Hvordan fungerer parkeringssystemet?

Står du parkert under to timer trenger du ikke å foreta deg noe,  bare kjør rett ut igjen. Står du parkert i over to timer, har du ulike alternativer til betaling.

Alternativ 1 er å betale i automaten som er plassert ved informasjonen på senteret. Er du fast kunde på senteret, velg «husk meg» for å bli avtalekunde i autopay. Det vil si at du KUN trenger å gjøre dette en gang, neste gang du parkerer over to timer (eventuelt 3)på senteret vil betalingen gå automatisk. Velger du å opprette profil i autopay gjelder dette for parkeringssystemet Onepark i hele landet.

Alternativ 2 er å betale på onepark.no innen 48 timer (etter du har forlatt parkeringsplassen).

Alternativ 3 er å kjøre ut igjen uten å foreta seg noe, da vil det komme faktura i posten. Men HUSK at det vil komme på et fakturagebyr på kr. 65.

 

Parkeringssystemet gjelder for alle besøkende på senteret.