VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC GJØVIK

Nytt parkeringssystem på CC Gjøvik

Aldri mer bot på CC Gjøvik! Onepark parkeringssystem innføres 22. oktober.

Dette er et parkeringssystem med automatisk skiltgjenkjenning, bilskiltet registreres med kamera ved inn- og utkjøring. Det blir 2 timers gratis parkering, 3 timer for de som er medlem av kundeklubben*. Utover gratistiden blir det kr. 20 per påbegynt time.

 

*Meld deg inn i kundeklubben vår og få en ekstra time gratis parkering: SMS med kodeord «CCGJØVIK» til 2199

 

Hvordan fungerer parkeringssystemet?

Står du parkert under to timer trenger du ikke å foreta deg noe,  bare kjør rett ut igjen. Står du parkert i over to timer, har du ulike alternativer til betaling.

Alternativ 1 er å betale i automaten som er plassert ved informasjonen på senteret. Er du fast kunde på senteret, velg «husk meg» for å bli avtalekunde. Det vil si at du KUN trenger å gjøre dette en gang, neste gang du parkerer over to timer på senteret vil betalingen gå automatisk. Velger du å bli avtalekunde gjelder dette for Onepark i hele landet.

Alternativ 2 er å betale på onepark.no innen 48 timer (etter du har forlatt parkeringsplassen).

Alternativ 3 er å kjøre ut igjen uten å foreta seg noe, da vil det komme faktura i posten. Men HUSK at det vil komme på et fakturagebyr på kr. 65.

 

Rett utenfor nord-inngangen vil det fortsatt være hurtig-parkering, og her vil parkeringen koste kr. 20 fra første påbegynte time.