VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC HAMAR

Personal Shopper

Skapet fullt av klær, men ingen ting å ha på deg? Lei din egen stil, og ønsker ny inspirasjon? Våre personal shoppers Kristin og Anne hjelper deg gjerne med alt fra stilbytte til julegavehandling.

Nå kan du få hjelp til å fornye deg, handle inn til en spesiell anledning, kjøpe julegaver eller handle middag fra våre to dyktige Personal Shoppers. 

 

Kristin Røhne-Hagen og Anne Grøtberg er to flotte damer med interesse for mote, interiør og for å hjelpe deg med det du måtte ønske. 

 

Dette er Kristin:

Kristin (48) har gått på Copenhagen Business School  og har de siste fire siste årene jobbet som butikksjef på Hvit Tråd på CC Hamar. Før dette jobbet hun i H&M i 12 år. Hun har også jobber på B-Young og Hamar Glassmagasin. Nå har hun startet eget firma som boligstylist og er i tillegg klar for å hjelpe deg. 

- Mann eller kvinne, gammel eller ung, det spiller ingen rolle. Jeg gleder meg til å hjelpe og få fram det beste i folk. Jeg har stor interesse for klær og interiør, men hjelper også gjerne til med å handle gaver eller middag. Det er så utrolig mange flotte butikker på CC Hamar, sier Røhne-Hagen. 

 

Dette er Anne:

Anne (54) brenner for kundeservice og har mange års erfaring innen fargeanalyse, sminke, hudpleie og trening. 

- Jeg er veldig opptatt av mote og farger. Om du ønsker veiledning eller at jeg velger ut etter hva jeg tror passer deg, bestemmer du selv.  Jeg er opptatt av å finne farger som passer hver enkelt og klær som fremhever hver enkelt personlighet. Jeg gleder meg til å gi tips og støtte, sier Grøtberg. 

 

Både Kristin og Anne er bosatt på Hamar og tilpasser seg dine behov.

 

Praktisk info:

Slik bestiller du:

 

Kontakt damene via telefon for bestilling av Personal Shopper:

 

Kristin Røhne-Hagen: 924 16 296

Anne Grøtberg: 481 49 911

 

Slik foregår en time:

 

  • Dere tar en kort prat om budsjett og ønsker (20-30 min). 

  • Kristin eller Anne plukker ut klær eller andre ting mens du slapper av på en av våre cafeer eller restauranter. Du kan også bli med og plukke klær om du ønsker. 

  • Du prøver klærne og bestemmer deg for hva du liker/vil ha. Det er ingen kjøpeplikt. 

 

Priser:

 

  • 1200,- for 3 timer(pakkepris) 
  • 495,- pr enkelttime

Hjelper deg: Personal Shopper Anne Grøtberg hjelper deg gjerne med finne klær som passer for akkurat deg.