VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC HAMAR

Rød eller hvit jul?

Mange forbinder julen med rødt, mens andre sverger til hvit og stilren jul. Kid Interiør har dekor uansett hva du velger.

Om bare to uker er den store dagen her. Dagen hvor stua skinner, enten av julepynt eller nyvaska gulv, og lukta av deilig mat sprer seg gjennom huset. 

 

Akkurat nå har Kid Interiør halv pris på alle julevarer så langt beholdningen rekker. 

 

Rødt eller hvitt?

Juletiden er på sitt vakreste når snøen ligger godt på bakken og lunt over tretoppene. Inne er det fyr i peisen og forventningsfulle mennesker som har gjort det så hyggelig som mulig inne. Kanskje er du glad i masse pynt og gjør stua om til julerød? Eller er du mer glad i det stilfulle og anonyme hvite? 

 

Kid Interiør har alt fra nisser til lysestaker og julestrømper for deg som vil ha det rødt og tradisjonelt og til deg som vil ha det hvitt og glitrende. 

 

Inviter naturen inn og kombiner fargene med naturelemter som kongler, kvister og granbar.

 

Nedenfor ser du et lite utvalg av den røde og hvite juledekoren du nå finner hos Kid Interiør. Kun fantasien og lysten setter grenser for ditt eget julehus. 

Mange forbinder jula med den røde, dype og lune rødfargen. Kombiner rød tekstil med naturelemter som kongler og granbar for en lekker kombinasjon. Alt på bildet finner du hos Kid Interiør.

Noen liker å pynte stua med hvitt og sølv i julemåneden. Dette skaper en stilfull og mer anonym julepyntet stue. Alt på bildet finner du hos Kid Interiør.