VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC HAMAR

Slik pleier du håret i vinter

Kulde og forurensning preger håret vårt. Heldigvis finnes det håp.

Alle vet at sommersola sliter på håret. Ikke bare gjør sola håret lysere, men det tørker også ut våre fine, nordiske hårstrå.

 

Resten av året får vi ofte en mørkere farge i håret samtidig som håret mister glans og styrke. Mye av årsaken til dette er at man bruker feil type pleie til håret. I tillegg til varmebehandling i form av hårføner, rettetang/krølltang o.l som også skader håret. 

 

Men hva skal man bruke? Vi alle har ulikt hår, derfor anbefales det å lese godt på produktene. Noen har tynne hårstå, noen tykke og andre har brusete krøller. Om du synes det er vanskelig å finne riktig pleie til ditt hår, spør en frisør. 

 

Nikita hair på CC Hamar gir deg noen gode tips om hvordan du kan bevare håret sterkt, glansfullt og i den fargen du ønsker i vinter. 

 

  • Ikke gå ut med vått hår. I kulda kan håret knekke.
  • Tilsett håret produkter med mye fuktighet.
  • Bruk lette produkter for nordiske hårstå.
  • Brukt minst mulig skjerf o.l som gnisser i håret.
  • Bruk strikk som ikke sliter med håret. Unngå strikk med f.eks. metallklump eller andre detaljer som kan gnage på hårstråene. 
  • Bruk en god hårkur 1-2 ganger i uka tilpasset ditt hår.
  • Unn deg en pleiende time hos frisør. Den beste hårkuren hos Nikita får du for 299,-.
  • Klipp tuppene hver 6-8 uke.
  • Om du har tørr hodebunn, bruk produkter med minst mulig parfyme. 
  • Få veiledning hos frisør på hvilke produkter som du bør bruke til ditt hår. 

 

Nedenfor finner du produkter som frisørene i Nikita anbefaler i vinterkulda og litt informasjon om hvert produkt. 

Tilfører mye fukt: Shampo (259,-), balsam (279,-) og treatment spray (289,-) fra Eleni Chris. Dette er produkter som tilfører mye fukt, har en anti-frizzeffekt, passer godt til fargebehandlet hår og for alle hårtyper. 

For den sensitive: Eleni Chris har også produkter for den med sensitiv hodebunn. Disse produktene er uten parfyme, parabener og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Disse produktene er fargebevarende og fuktighetsgivende. Shampo 159,-,hodebunnsserum 279,- og reisekit med shampo og balsam 159,-

Olje og krøllekrem for alle: Til venstre har vi en oppbyggende olje med masse fukt pris 339,-. Denne er topp for fargebehandlet hår, anti-frizz, er varme- og UV-beskyttende. Kan påføres i både vått og tørt hår. Til høyre ser vi en krøllekrem som kan brukes av alle. Den tilfører fukt, er proteingivende og gjør håret mykt. Pris 279,-.

 

Gode hårkurer: Hårkuren fra Boost inneholder seks poser (seks ganger) som bør brukes en gang i uka. Denne hårkuren har en kryssning av alt du trenger for å pleie håret i vinter. Den er også lett og passer godt til nordisk hår (349,-). 

Megamask kuren fra Redken skal sitte i håret i 3-5 minutter og innehoder svært mye fukt. Denne inneholder balsam og skal påføres i vått vår (399,-). 

Fuktserie for kraftig hår: Produktene fra Sebastian Hydre er proppfulle av fuktighet og mer tyngende. Det vil si at disse produktene passer best for farget, behandlet og kraftig hår. Shampo (305,-), Balsam (315,-) og kur (379,-).