VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC Gjøvik

Slik pynter du bordet til 17. mai

Inspirasjon til borddekning og 17. mai festen

17. mai er vi så gla´ i, og litt ekstra stas er det med et vakkert pyntet festbord og nydelige blomster på nasjonaldagen. Vi har et stort utvalg buketter med 17. mai-blomster. Du kan velge våre ferdig oppsatte blomsterbuketter som finnes i kun hvitt, i blått og hvitt eller i bare rødt og hvitt, eller kanskje du foretrekker miksede buketter i flaggets farger. Våre dyktige blomsterdekoratører kan også selvsagt sette sammen buketter etter dine ønsker. Potteplanter som margeritter, lobelia, hortensia og verbena hører også selvfølgelig med som 17. mai blomster. Fyll opp i vaser, kurver og krukker – både ute og inne.

Dekk bordet med hvite blomster for et delikat uttrykk. Bruk for eksempel hvite peoner, brudeslør, hortensia, viburnum, lisianthus og hvite roser. Pynt med flagg, sløyfer i flagets farger og friske bær for skikkelig 17. mai stemning.

1. Røde germini, hvite levkøyer og blå riddersporer. / 2. Hvite peoner og brudeslør med sløyfe i flaggets farger rundt vasen. / 3. Elegant med miks av hvite blomster: Levkøyer, peoner og brudeslør.

I vår 17. mai borddekning har vi valgt å skape et delikat uttrykk ved å bruke ulike vakre hvite blomster. Bruk mange små vaser og kombiner blomstene i ulike buketter som du sprer utover midten av bordet. Av de samme blomstene kan du også lage søte kuvertbuketter eller serviettringer, som du legger på hver tallerken. 17. mai bånd, små flagg og sugerør i flaggets farger setter prikken over i’en for den perfekte 17. mai stemningen. Enkelt, og skaper helt sikkert begeistring!

1. Dekk bordet med vaser i forskjellige størrelse og varierte blomster. / 2. Lag dine egne serviettringer med blomstertråd og blomstene du ønsker.

1. En iskjeks med peon i på hver tallerken er en morsom gest til gjestene dine. / 2. Et grillspyd med friske bær og marsmellows, vakre blomster og 17. mai sløyfe på servietten – og vipps så har du 17.mai-stemning. / 3. Serviettring av tanacetum og brudeslør.

1. Dekk bordet ute om været tillater det. / 2. Vakre blomster og noen 17. mai-effekter er det som skal til for å skape den rette stemningen på nasjonaldagen. / 3. Fyll opp i vinduskarmen og i utepottene med vakker hortensia, lobelia og margeritter.

 

 

Saken er hentet fra floriss.no