VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Bli Digital Bøssebærer

Støtt Krafttak mot kreft

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon som foregår de to første ukene i mars. I år er temaet senskader etter kreftbehandling. CC ønsker å støtte denne viktige saken og bidrar til Kreftforeningens aksjon gjennom å løfte frem temaet og lage en felles innsamling med mål om å samle inn 50.000 kroner.

 

CC har over flere år bidratt til Kreftforenings arbeid, blant annet gjennom å huse arrangementet Vinterlyd på CC Gjøvik. I år ønsker vi bidra litt ekstra gjennom å lansere kampanjen Krafttak mot-kreft-kampanjen, Digital Bøssebærer.

 

Digital bøssebærer er en kampanje som tar utgangspunkt i en av Kreftforenings viktigste ledd, nemlig bøssebæreren! Gjennom å digitalisere bøssebæreren tilgjengeliggjør vi muligheten til alle til å kunne delta og selv bli en bøssebærer for Kreftforeningen. Vi håper derfor at også du vil bidra til å støtte Kreftforeningen.

 

Du kan delta gjennom å like og dele våre "Krafttak mot kreft"- poster på Facebook og Instagram eller å gi ditt bidrag direkte her på CC.no. På denne måten vil vi kunne nå ut til flere med budskapet, og derfor hjelpe Kreftforeningen med å nå sitt innsamlingsmål på 50.millioner. Hjelp oss å hjelpe!


HUSK: Lørdag 10.mars har vi på aksjonsdag til inntekt for Krafttak mot Kreft på CC Hamar og CC Gjøvik. I anledning dagen gir vi 1 kr per besøkende på senteret - se eget program for denne dagen! 

 

Program CC Gjøvik