VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
MOTE

Stjel stilen: Randi Nestaker

Bloggeren bak Ladybirds Nest

«Det begynte med at jeg hadde en enorm mengde bilder og inspirerende artikler lagret på macen og syntes det var leit at de bare ble liggende og glemt,» forteller Randi. Hun startet Ladybirds Nest da bloggfenomenet fremdeles var ukjent for de fleste i Norge. «Da jeg kom over de første bloggene, tenkte jeg det
kunne være en fin måte å samle all inspirasjon.»

Ladybirds Nest er i dag en livsstilsblogg med høy leserskare, med fokus på mote, reise, skjønnhet, barn og helse. Randi skriver om det som inspirerer henne og forteller at bloggen er et lite fristed, ment for å spre glede og inspirasjon — et lite pusterom i hverdagen.

Randi er født og vokst opp på Ihle i Vestre Toten , men har i mesteparten av sitt voksne liv bodd i Oslo, Spania og nå på Jessheim. Men hun forteller at hun som de fleste andre totninger, har planer om å flytte hjem til Toten etter hvert.

Randi Nestaker

«Jeg tror ikke hjemstedet mitt har påvirket stilen min noe særlig. Men jeg merker at den kanskje er mer avslappet sammenlignet med en del venninner som for eksempel har vokst opp på vestkanten i Oslo.»

Hun beskriver stilen sin som feminin, avslappet og litt leken. «Jeg er glad i kontraster. Pumps er aller finest med jeans, mens tøffe boots gjerne brukes til en feminin kjole.»

Randi forteller at hun er svært interessert i klær og mote. Med en bakgrunn i studier i kunsthistorie og samfunnsfag, synes hun det er spennende å se hvordan moten ofte henger sammen med det store bildet. Hvordan man kan trekke paralleller mellom verdensøkonomi og tendenser i motebildet, eller hvordan man kan studere gamle kunstverk og si mye om samfunn og levevis blant annet ved å se på hvordan objektene var kledd. Men selv om mye kan tolkes og teoritiseres, synes Randi det er viktig å ikke ta moten altfor seriøst.

«Kle deg i det du føler deg vel i, det er som regel det du ser best ut i. Ikke la deg stresse av alle trendene som kommer og går, men finn det du trives i og krydre med noen favoritter fra sesongens trendbildet.»

Q: Hvordan vil du beskrive stilen din?
A: Feminin, avslappet og litt leken.

Q: Hvordan kombinerer du antrekkene dine?
A: Jeg elsker å leke med kontraster! Pumps til jeans, tøffe boots til en feminin kjole.

Q: Hvilke plagg går du for denne sesongen?
A: Klær med blomsterprint—både kjoler, bukser og bluser. Korte bukser, bluser og kjoler med volanger.