VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC HAMAR

VM-fest hos Volum

14.juni braker det løs i Russland med fotball-VM. Den spanske Josper-grillen blir fyrt opp under mesterskapet og to storskjermer blir satt opp ute på terrassen. Det er duket for VM-fest hos Volum!

For mange er fotball-VM et stort høydepunkt denne sommeren. Folk samles og har det sosialt sammen i forbindelse med en kamp. Ta med deg familien eller vennegjengen på Volum og nyt en matbit under kampen. 

 

Burger og godt drikke

- Josper-grillen får en temperatur på mellom 400-500 grader når den fyres opp. Dette gjør at maten får en ekstra crispy finish. Det blir muligheter for burger og kaldt drikke ute, eller mat fra vår à la carte-meny. I tillegg setter vi opp to storkjermer og har plass til rundt 100 gjester ute, sier daglig leder, Hai Hang. 

 

Fotball-VM strekker seg over en måned, og Hai ber folk sjekke på forhånd om hvilke kamper som skal sendes på storskjerm på Volum.

- Vi kommer nok ikke til å sende riktig alle kampene, så følg gjerne med på Facebooksiden vår om hvilke kamper som skal sendes, sier han.

 

For hele familien

Om ikke alle familiens medlemmer er like begeistra for fotball, kan vi tilby lekepark rett utenfor uteserveringen og en rekke flotte butikker inne på senteret. Her er det altså noe for enhver!

 

Godt VM!

 

Restaurantsjef Hai Hang ønsker alle velkommen til VM-fest hos Volum.