VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Hamar

Nattåpent CC Hamar!

Torsdag 14. juni, kl 10:00 - 23:59
Sommeren er her og vi nyter varmere og lengre dager. Men før vi tar ferien er det mye som skal handles inn. Vi holder dørene åpne til midnatt torsdag 14. juni så du kan handle ut over kvelden - når det passer deg. Og selvsagt har vi lagt opp programmet så det blir aktiviteter for både små og store. Ses vi?
 
 
Program
Kl.10-16 Kicks får besøk av Camilla fra Biotherm. Hun har med seg hudanalyseapparat og gir gratis analyse og veiledning av hudpleieprodukter.

Kl. 10-24 Polarn O Pyret har outlet utenfor butikken med ville priser. Popcorn, tegnebord og spill til barna.

Kl.10-24 Rituals tilbyr alle kunder en "oppkvikkende behandling" og serverer te. 4 for 3 på alle varer med unntak av Limited Edition.

Kl.10-24 Felleskjøpet har konkurranser. Servering av Kaffe og saft m/noe til.

Kl.15-20 Skopuss hos ECCO: Ta vare på det du har, få skoene dine pusset og få gode råd om pleie av skinnsko. Blant de som får skoene sine pusset, trekkes 5 vinnere av diverse skopleieprodukter. Du får også 3 for 2 på skopleie og mange andre gode tilbud i butikken.

Kl.15-17 Lykkehjul hos Burger King. Spill og vinn!

Kl.16-21 Tottotoget kjører glade barn rundt på senteret i 2.etg.

Kl.16-24 Outland har brettspillkveld. Kom og test ut noen av våre brettspill. Tilbud på utvalgte spill.
 
Kl.18.00 Trollavduking mellom Bjørklund/Floriss! Se trollskurken Grimmer for første gang. Filmen, Troll, har verdenspremiere senere i år.

Kl.18.00 Bind din egen blomsterkrans hos Floriss.

Kl.18-22 Aktiviteter hos Dyrego!
  • Hamar Hundeskole kommer på Balløkka og viser seg frem (ute v/Jordbærpikene). Blir det varmt og deilig settes det opp ett hundebasseng (værforbehold). Salg av hunde-is.
  • Flere leverandører kommer og demonstrerer sine produkter og har med gratisprøver.
  • Dyrebeskyttelsen kommer for å ta imot donasjoner.

Kl.19.30 Badetøy Show ved Change. Se sommerens badetøy fra flere av våre butikker og bli inspirert! 2 av modellene er Mia Svele og Malene Aambak fra Storhamar håndball Elite.

Kl.17-22 Vinn gratis bil i 1 uke! Kom innom standen til Bertel O Steen og bli med i konkurransen om å vinne en av disse bilene til fri benyttelse:
  • El bil – Kia Soul
  • Ny Mercedes – A-klasse
  • Stor familiebil – Peugeot 5008.

Du bestemmer bil og uke!
Vinneren trekkes kl. 22 og må være til stede under trekningen, over 18 år og ha gyldig førerkort. Årets sommerferie er kanskje reddet?

Følg med for endringer og oppdateringer.
Med forbehold om feil i teksten.