VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

thansen

Øvrige

I 1973 på Torshov i Oslo ble Torshov Bilrekvisita startet. Virksomheten ble tuftet på kompetente medarbeidere, stort vareutvalg og god service. En oppskrift som har ført firmaet til 13 butikker spredt over hele landet og med ca 100 engasjerte og dyktige medarbeidere.

I januar 2017 ble Torshov Bilrekvisita AS oppkjøpt av det danske firmaet thansen. I Danmark har thansen 81 butikker og ca 800 medarbeidere. Det har betydd nye muligheter med flere varegrupper som dekk/felg, sykler, moped/MC, camping/marine, elektronikk/mobil, verktøy og hus/hage. Med disse varegruppene, i tillegg til de eksisterende med bildeler og bilrekvisita, endrer vi nå konsept til thansen - bil, hjem og fritid.

Det betyr at det tradisjonsrike navnet Torshov Bilrekvisita endres til thansen. Til tross for det viderefører vi alt det gode fra Torshov Bilrekvisita sin tradisjonsrike historie. Menneskene du møter er de samme, vareutvalget blir om mulig enda bedre og vi skal fortsette å levere optimal service til våre kunder.