Vi ønsker små og store velkommen til aktiviteter i fellesarealene, butikker og restauranter med et barnevennlig utvalg.

Barn på Funky Frozen Yoghurt på CC Gjøvik

Vi på CC Gjøvik er opptatt av at folk i alle aldre skal trives hos oss. Derfor gjør vi alt vi kan for å tilrettelegge for en god opplevelsen på sentret for de yngste kundene våre. Les nedenfor hva vi kan tilby for barna.

Sjekk alt som skjer på senteret i sommer her!

Mat og søtsaker for barna på CC Gjøvik

SPISE OG DRIKKE

Om magene rumler i løpet av besøket hos oss, kan vi friste med restauranter og cafeer med et bredt utvalg mat, drikke og søtsaker. Hos Kjøkken & Kaffe og hos Lasse Liten finner du blant annet en egen barnemeny tilpasset små mager. I første etasje finner du barnefavoritten Funky Frozen Yogurt. Her kan barna tappe sin egen iskrem i beger og toppe den med godteri i regnbuens farger. Og hos Narvesen får du slush i alle regnbuens farger.

Les mer om spisesteder på senteret her.

Barnebutikker på CC Gjøvik

BUTIKKER

På CC Gjøvik kan vi friste med en flott lekebutikk i Extra Leker. Her finner du et hav av leker for enhver smak. Et besøk hos Extra leker er opplevelse i seg selv. Her er det også et eget lekeområde hvor barna kan herje fritt.

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 10 år. Barns Hus forhandler kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen. Merket Reflex, som lager klær til barn, er deres egen merkevare. 

Name It er en klesbutikk kun for barn. Her kan du shoppe de nyeste trendene for barn i størrelse 50-52 (0-12 år).

ARK og NORLI er i hovedsak en bokhandler, men her finner du også et utvalg leker, hobbyartikler, spill og puslespill.

Klesbutikkene H&M, KappAhl, Cubus og Lindex fører også klær og utsyr til barn og unge.

AMMEROM OG TOALETT

I første etasje finner du et lunt og hyggelig ammerom rett ved Rituals. Her kan du amme, mate, leke og slappe av i fred og ro. Toaletter finner du også i alle etasjene. Her er det også stellerom med stellematte.