SENTER: GjøvikHAMAR

Hva skal du gjøre i høstferien?

Skal du være hjemme i høstferien eller skal du reise bort? Det skjer masse spennende på CC Gjøvik i høstferieuken. Her er noe av det du kan finne på.

Hos Little Eataly kan barna spise gratis sammen med mor og far i høstferien. Her er det gratis pizza til et barn når en voksen spiser pizza. Eller kanskje du vil ta med barna på Café Opus og prøve den flotte barnemenyen? Her serveres det Kuli, is og aktivitetshefte/leke til barnemenyen.

Hos Name It blir det musejakt hele uken i butikken. De har gjemt mus i butikken og barna kan hjelpe til med å finne dem. Alle som finner mus får beholde den og kan velge seg en liten overraskelse. Blant alle som er med trekkes det en vinner som får en bag med overraskelser. Alle som hanlder for over 500 kr får også en bag med overraskelser! 

 

Kanskje du har lyst å dra på shopping? På fredag, 4.10 kl. 10-13, er det Rosa frokost hos Lindex. 10% av omsetningen doneres til Rosa Sløyfe-aksjonen, så her kan du i tillegg støtte en god sak. Les mer om våre butikker som er med å støtter formålet her.


Kanskje du har planer om å invitere til skalldyrlag? I helgen, 4.-5.oktober, er det Skalldyrdager på senteret. Vi fyller senteret med havets delikatesser. Fredag og lørdag blir det skalldyrbåt med herlig sjømat og Kjelstad Bakeri frister med tilbehør på torget ved Narvesen. På lørdag koker vi også krabber (kl. 10-16) ved inngangen til CC Mat. 

Det er også kjempefint i fjellet nå, vi har utvalget i fjellsko, klær, regnutstyr og alt du måtte trenge til turen. Sjekk G-Sport og Amundsen Sport.