CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette for at gaveønsker skal bli oppfylt og familiehjelp skal bli gitt i julegryta.

Ønsketreet – hjerter som gleder

Vil du oppfylle et julegaveønske og glede et barn som ellers ikke får så mye til jul? 

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette at gaveønsker skal bli oppfylt. I førjulstiden samarbeider CC Gjøvik og Gjøvik Røde Kors om Ønsketreet. Ikke et helt vanlig juletre, men et tre som gleder mange hundre barn og unge som fortjener det. 

Ønsketreet fylles med røde hjerter fra og med 19. november og står ved Kremmerhuset/Telia til og med 14. desember. Gavene må være innlevert i informasjonen innen 14. desember for å sikre at gaven kommer frem til jul.  

Du kan enkelt oppfylle et ønske ved å VIPPSE til 79898. Merk dette med «Ønsketreet»

Julegryta gir familiehjelp

Det er noe helt spesielt med den sorte gryta og de smilende menneskene i uniform som står på et julepyntet senter i desember. Helt frivillig står de dag etter dag i den travleste juletiden for å samle inn penger til mennesker som trenger ekstra støtte i hverdagen. Frelsesarmeens julegryte vil være på plass på CC Gjøvik fra lørdag 26. november. 

Frelsesarmeen bidrar med matutdeling, hjelper til med klær til folk som trenger, arrangerer familieverksted, har kafe Puls og andre kulturelle innslag som konserter og debatter. Alt dette blir til ved hjelp av pengene som kommer inn via julegryta.