Drømmer du om å starte din egen kafé, hvor du kan dele din lidenskap for kortreist og hjemmelaget mat med andre? Vel, tiden er inne for å ta steget og følge drømmen din! 

Tenk deg å kunne servere ferskt brød, nettopp kommet ut av ovnen, som er bakt med kjærlighet og omtanke. Tenk deg dufter av nykvernet kaffe som fyller rommet. Med kortreiste ingredienser kan du skape en meny som hyller lokale produsenter og krydrer hver rett med en lokal historie.

Å starte en egen kafé er en reise fylt med spenning og muligheter. Du vil kunne utvikle et unikt konsept og skape et sted som blir et hjem for både lokalbefolkningen og tilreisende. 

Som gründer kan du være med på å påvirke samfunnet rundt deg på en positiv måte. Ved å bruke kortreiste råvarer støtter du lokale bønder og produsenter, samtidig som du reduserer karbonavtrykket ditt. Du kan være en del av den voksende bærekraftige bevegelsen som fokuserer på å ta vare på både smaksløkene og miljøet.

Vi søker en engasjert driver av lokalene etter Lasse Liten i senterets 3. etasje. Lokalene er fullt utstyrt, med et moderne storkjøkken. Markedet for serveringsstedet er vel etablert, og kundene lengter etter å få komme tilbake. 

Ta kontakt med Nina Utkilen for å avtale visning, eller å få mer informasjon om lokalet og mulighetene. Tel 922 89 882, e-post: nina@cc.no