SENTER: GjøvikHAMAR

Gratis foredrag med Vibeke Klemetsen – Yoga i livet

Lørdag 18. januar, kl 13:30 - 15:00
Er du nysgjerrig og ønsker å få et ekte innblikk i yogaens verden og hvordan yoga kan påvirke kropp og sinn, er dette foredraget for deg.

I samarbeid med 360° treningssenter inviterer vi til gratis foredrag for alle interesserte! 

Sted: Møterom i 4. etasje 

Enkel servering. 

 

Vibeke Klemetsen er lidenskapelig opptatt av yoga, trening og helse. Er du nysgjerrig og ønsker å få et ekte innblikk i yogaens verden og hvordan yoga kan påvirke kropp og sinn?

I foredraget «Yoga i livet» vil du lære om hvordan yoga kan forbedre din livskvalitet og få gode råd og tips om mat som er bra for helsen. Vibeke vil også gi deg råd til enkle øvelser og hvordan du kan komme i gang, både for deg som er erfaren eller helt ny til yoga.

Yoga har mange helsebringende effekter, og er også virkningsfullt for sinnet. Gjennom meditasjon kan du senke stressnivået og lære deg selv til å være mer tilstede i ditt eget liv. I en stressende hverdag hvor du tenker at du ikke har tid til en tur på matta, er det kanskje akkurat det du trenger! Yoga er ikke bare en treningsform, men kan også være en livsstil.

 

Vibeke har også yogatime med veiledning på 360° i forkant av dette foredraget. Se Yoga for alle med Vibeke Klemetsen for detaljer og påmelding. 

 

Vi ønsker at du melder deg på nederst innen fredag 17. januar, slik at vi kan tilrettelegge for et best mulig yogaforedrag sammen med Vibeke her på CC Gjøvik! 

 

NB! Ved å trykke «meld meg på» er din påmelding registrert du og mottar umiddelbar bekreftelse på nettsiden (ingen e-post eller SMS).