SENTER: GjøvikHAMAR

Krafttak mot kreft CC Gjøvik

Lørdag 16. mars, kl 13:00 - 16:00

 

Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt – både for den som er syk og de som er rundt. Å få vite at man får leve videre, er den aller beste følelsen i livet. Den følelsen vil vi at flere skal få oppleve. Støtt Krafttak mot kreft!

 

 

Dyktige og engasjerte artister gleder deg med stemningsfull musikk og bidrar til en viktig sak. Arrangementet ledes av Mari Cathrine Brostuen Hagen

Kl 1300: Fredrik Segelstad
Kl 1330: Leif Anders Wentzel & Per Strand 
Kl 1400: Kristin Fjellseth
Kl 1500: Daniel Holen Berg
Kl 1530: Morten Hammerseng & Alexander Rostad

Ved å besøke senteret lørdag 16.mars er du med å påvirke CC sitt bidrag til aksjonen. 2 kr pr besøkende gis til Krafttak mot kreft.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Nå kan du bidra til at flere overlever ved å gi din støtte!
Årets tema er kreftformer få overlever. Midlene som samles inn skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Lungekreft og bukspyttkjertelkreft er blant disse. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft.

 

Du kan gi din støtte via VIPPS til nummer 441070(KMC CC Gjøvik)