SENTER: GjøvikHAMAR

HeLium

Klær/Sko/Sport/Fritid

Velkommen til HeLium - Butikken for de kule kidsa

 

HeLium er en spennende og litt annerledes barnebutikk for barn i alle aldre. Vårt mål er å skape et lite univers for alle barn, der du finner alt du trenger til både nyfødte, babyer, barnehagebarn, skolebarn og teens - kids i alle aldre. Vi har en blanding av kjente merkevarer og mer ukjente og spennende merker som vi har letet lenge for å finne. HeLium har også et godt utvalg sko til små føtter, interiør, barnevogner, bilseter og alt av utstyr man trenger og ikke visste at man trengte, fine gaver og noen leker. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få god og riktig hjelp og føle deg trygg gjennom hele kjøpsprosessen, både som din lokale barnebutikk og som den kuleste nettbutikken til kidsa.

Vår butikk på CC Gjøvik er delt opp i to avdelinger - HeLium Mini for de minste kidsa (0-10år) og HeLium for de større kidsa (10-18år).
Vårt mål er å hele tiden finne merker og produkter som er unike og som du ikke finner i alle kjedebutikker, samtidig som vi vil ha et godt utvalg produkter fra de største og mest populære merkene. Vi ønsker å tilby det meste du måtte trenge til den lille, den mellomstore eller den store kid'en innen klær, tilbehør og interiør - i en og samme butikk.
 
HeLium ønsker å inspirere, så følg oss gjerne på både Facebook og instagram.
Vi i HeLium er veldig opptatt av at du skal føle deg godt i varetatt. Hvis det er noe du lurer på, så svarer vi gjerne!
Hvis du bor i nærheten av Gjøvik og ikke vil vente på å få tilsendt din bestilling, så er du hjertelig velkommen til å hente din ordre i butikken vår på CC Gjøvik. Å hente bestillingen i butikk er et gratis alternativ til alle dere som har muligheten til å komme innom butikken vår. Bare velg "hente selv" i handlekurven på nettbutikken så får du mail når bestillingen er klar til å hentes.
Har du kommet over et spennende merke, er det noe du savner, hva vil du se mer av? Fortell det til oss, vi vil gjerne ha deres tilbakemeldinger slik at vi kan lage en butikk og nettbutikk som gir deg alt du ønsker!
 
Store smil fra jentene og gutta hos
 
HeLium
 
 
Klær, sko, leker og interiør til kids i alle aldre. Vi fører kjente merkevarer som Mini A Ture, Hummel, Joha, Kivat, Lilleba, MeMini, Molo, MP Denmark, Reima, Christina Rohde, ferm LIVING, Bisgaard, UGG, Izipizi og mange flere.