Nå er det høysesong for Skrei. Denne eksklusive festmaten kan du nyte fra januar til april og finnes i ferskvaredisken hos CC Mat.  

CC Mat ferskvaredisk
Alltid fristende ferskvaredisk hos CC Mat.

CC Mat finner du på både CC Gjøvik, CC Hamar og Strandtorget. Det er et delikat supermarked med stor ferskvaredisk, utsøkte råvarer og godt utvalg. Butikken har et ekstra bredt sortiment av fisk, kjøtt og ost som du ikke finner alle andre steder. Her kan du gjøre den komplette handelen både til hverdag og til de ekstra hyggelige stundene. 

Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker, men du kan også bestille varene på nett og hente de ut fra utleveringssted. Les mer her. 

Alt du trenger finner du hos våre kjøpesentre i Innlandet. 

CC Gjøvik 
CC Gjøvik har en unik miks av lokale gründerbutikker og de store kjedebutikkene. Her finner du ca. 80 butikker, herav 11 serveringssteder, 1200 parkeringsplasser og i tillegg treningssenter.   

Her kan du se hele butikkoversikten.

Hos oss har du 3 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute.   

Her finner du spennende gründerbutikker som Hvit Tråd, MAPT og Strique & Mique, varer til hus og hjem hos Kid Interiør, sport og fritid hos Sport 1 og Intersport, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1 og planter og blomster hos Mester Grønn

CC Hamar 
Med moderne arkitektur og lekepark på taket, byr senteret på alt du trenger. Her finner du 84 butikker, herav sju serveringssteder, i tillegg til treningssenter, tannleger og bank.  

Her kan du se hele butikkoversikten.

Hos oss har du 3 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute.   

Her finner du butikker som fører eksklusive merkevarer som Høyer, Bus Stop og Hvit Tråd,  varer til hus og hjem hos Kid Interiør, sport og fritid hos Sport 1, apotekvarer hos Apotek 1 og planter og blomster hos Mester Grønn

Strandtorget 
Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser. 

Her kan du se hele butikkoversikten.

Hos oss har du 2 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute. 

Her finner du butikker med varer til hus og hjem som Home & Cottage, sport og fritid hos Sport 1 og Intersport, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1, planter og blomster hos Mester Grønn og mange flere. I vårt handelsområde finner du også Elkjøp, Plantasjen og McDonalds.