Nyt en god lunsj i sommerferie på et av våre spisesteder. Om du ønsker en rask lunsj eller et deilig sted du kan sitte og nyte, så er mulighetene mange hos oss.

Lasse Liten

På Lasse Liten får du servert smakfulle retter av gode råvarer. Du kan sitte enten ute på vår flotte uteservering eller inne og nyte maten. Her får du alt fra deilig tapas, spareribs, pasta, supper, salater og digg street taco.

Matretter fra Lasse Liten

Little Eataly

Her er både mat, drikke, lyd og synsinntrykk fokusert på å gi deg opplevelsen av en frodig og koselig cafe på et italiensk gatehjørne. Nyt deilig italiensk pizza, pizza foccacia eller en salat.

Matretter fra Little Eataly

Mr. Uy

Hos oss får du sikkelig god sushi og kan også velge mellom mange andre gode asiatiske retter. 

Matretter fra Mr. Uy

Espresso House

Enkel og rask lunsj, som du enten kan sitte og nyte i våre nye freshe lokaler eller ta med deg. Nyt kaffe, mat og bakverk av verdensklasse hos Espresso House.

Mat, kaffe og bakverk fra Espresso House

Burger King

Den klassiske burgeren – eller bare en milkshake i hånden? En rask og digg lunsj! Du finner oss rett ved hovedinngangen. 

Meny fra Burger King

Café Opus

Cafe Opus er et lunt spisested som er inspirert av det moderne norske kjøkken. Vi tilbyr kvalitetsmat og raskt servering. En meny for deg som er småsulten eller vil ha en større rett, vi har også en stor barnemeny.

Matretter fra Cafe Opus

Poco Loco

Hos oss finner du et bredt utvalg varmretter. Hva med en skikkelig god bakt potet eller gyros med godt tilbehør? 

Matretter fra Poco Loco

La Baguette

Rask, sunn mat på fransk vis. Vi har et stort utvalg av gode råvarer, og lar deg velge hva du vil ha på bagettene din.

Baguetter fra La Baguette

Krutt Espressobar

Vi på Krutt digger kvalitetskaffe og te. Nyt spesialkaffe brent av kaffe-brennerier i verdensklasse! I tillegg kan du alltid få noe godt å bite i. 

Mat, kaker og kaffe fra Krutt

Næss Bakeri og Kafé

Vi baker alt selv, med gode gamle oppskrifter, så vi kan bruke minst mulig tilsetningsstoffer. Ta en tur til oss for både lunsj og kaffe!

Mat og kaker fra Næss Bakeri og Cafe