Beskrivelse av bedriften

I H&M tror vi at du kan finne det du elsker å gjøre. Vi gir rom for å skape og rom for å vokse – et sted der du føler tilhørighet og kan være deg selv fullt og helt. Du blir en del av et livlig team i et selskap som føles like bra som det ser ut. I H&M har vi troen på at det er mulig fordi vi sammen gjør det mulig. 

I butikkene våre møtes flere roller for å presentere H&M på en inspirerende og moteriktig måte. Butikkene befinner seg i de beste handleområdene over hele verden. Å jobbe her betyr å jobbe i et dynamisk og alt annet enn et vanlig miljø. Dette er et sted der lagarbeid er nøkkelen til både høye salgsresultat og en gøyal dag på jobben. 

Jobb-beskrivelse

Vi ser nå etter vår neste Sales Advisor til å jobbe deltid på vår H&M butikk på CC Gjøvik. 

Stillingen er fast annen hver lørdag, men vi ser etter deg som også har fleksibilitet til å jobbe dagtid og kveldstid ved behov.

For kundene våre er det du som er H&M! Du er vennlig, opptatt av mote og elsker å jobbe med mennesker. Du skaper en stor forskjell i H&M-butikken. Å gi god kundeservice og stilråd holder deg aktiv hele dagen. 

Sales Advisor er en av de viktigste stillingene og en flott måte å starte reisen din med H&M. Mange av lederne våre startet selv på salgsgulvet. 

Å jobbe i butikken betyr at du representerer H&M. Du inspirerer, veileder og hjelper kundene våre på alle måter. Enten det er på salgsgulvet, ved prøverommene eller ved kassene våre – du jobber sammen med mote interesserte kollegaer. God kundeservice inkluderer også å ta seg av innkommende plagg og at butikken ser attraktiv ut. Og selvfølgelig å holde deg fullstendig oppdatert om alle kampanjer og salgsaktiviteter. Her får du sjansen til å få ting til å skje. Hvis du er på leting etter eventyr, finner du en spennende reise i H&M. Har du lyst til å bli Sales Advisor? Sammen kan vi gjøre det mulig. 

Få kundene til å føle seg velkommen & føl at du kan være deg selv. 
Bli Sales Advisor & mer i H&M. 

Kvalifikasjoner

På salgsgulvet vårt handler alt om fantastisk kundeservice. Som Sales Advisor er du en multi-tasker som liker å være en del av et hektisk miljø og være der det skjer. Du er også en positiv og vennlig person med en interesse for mote. Du er flink til å organisere og liker å jobbe i et team sammen med folk som er like utadvendte og interessert i mote som du er. 

Ytterligere informasjon

Fast deltidsstilling i vår butikk lokalisert på CC Gjøvik. 

I H&M jobber en dyktig gjeng med stor interesse for mote og salg. Vi preges av en hektisk hverdag, godt humør, og høye målsettinger. Kanskje du ønsker å være med å gjøre butikkene våre innbydende og spennende? H&M ønsker alltid at kundene går ut av våre butikker med en god handleopplevelse, med ønske om å komme tilbake! 

Er du vår neste Sales Advisor? Send oss din søknad og CV, og fortell oss hvorfor du er den rette kandidaten for denne stillingen.