Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS CC Gjøvik søker en glad og arbeidsom sesonghjelp som kan jobbe hos oss som tilkalling ved behov i november og i en 25% stilling i desember. Du må være fleksibel og kunne jobbe på dagtid i tillegg til kveld og helg.

KICKS er Nordens ledende kosmetikk kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være legging av make-up samt å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og evner å ”gå den ekstra milen”. Er du utdannet hudpleier eller make up artist kan det være en fordel, du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up. Du må ha arbeidserfaring og må kunne arbeide ved behov i den travle, hyggelige tiden som ligger foran oss -både dag, kveld og helg.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar til et godt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Stillingen vi tilbyr: TIlkalling og i tillegg 25% i desember

Tiltredelse: Etter avtale

Fratredelse 31.12.2021

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad og din CV via linken allerede i dag.

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.