SENTER: HamarGJØVIK

Åpning av julehuset og aktiviteter før jul

I en litt spesiell tid for oss alle, er det desto viktigere å gjøre det trivelig rundt seg. CC Hamar fokuserer i år på den hyggelige julestemningen og den gode servicen.

Det nærmer seg desember og jul, butikkene er fulle av julevarer og folk er i modus for julegavehandling. På grunn av pandemien vi er rammet av, blir det en litt annerledes jul på CC Hamar i år. 

 

Fredag 20. november skrus julelysene på både ute og inne på senteret. Juletrærne er ferdig pyntet til denne dagen, og vi håper å spre god julestemning til alle våre besøkende.

 

NYTT JULETRE

Årets juleaktiviteter vil alle være godt gjennomtenkte, og smittevernvennlige. Noen aktiviteter som vi pleier å ha, blir derfor erstattet med nye. Nytt for året, er at vi setter opp et 7,5 meter høyt juletre i fellesarealet. Treet vil være pyntet og strekke seg over to plan. Vi håper dette vil være en attraksjon folk vil komme for å se, og som gir god julestemning. Treet settes opp 20. november. 

 

BLACK WEEK

I uke 48 kjører vi Black Week hvor butikkene byr på ekstra gode tilbud før jul. Nytt for i år er at vi dropper Black Friday og sprer de gode handledagene over lenger tid for å unngå for mange folk på en dag. Mer informasjon om Black Week og tilbudsavis kommer.  

 

ØNSKETREET

Det er med glede vi fortsetter samarbeidet med Hedmark Røde Kors og setter opp ønsketreet. Vi tenker at det er viktigere enn noen gang å hjelpe de som trenger det mest. I fjor ble 1200 ønsker oppfylt, og vi håper like mange vil bidra i år. Les mer om ønsketreet her.

 

JULEGRYTA - HÅP I EI GRYTE

Som tidligere, vil Frelsesarmeen stå i fellesarealet med julegryta. Innsamlingen i desember gjør det mulig for Frelsesarmeen å hjelpe i form av mat, klær, fyringsved, ferie- og fritidstilbud, veiledning og samtaler, sosiale møteplasser eller annen økonomisk hjelp. Pengene som kommer inn, hjelper blant annet barnefamilier, aleneforsørgere, minstepensjonister, ensomme eldre og mennesker med rusproblemer. Støtt gjerne med den summen du ønsker å bidra med. 

 

STJERNEVEGGEN - STJERNER SOM GIR HÅP

Stjerneveggen er et samarbeid mellom CC Hamar og Kreftforeningen. Tidligere har besøkende på senteret hatt mulighet til å skrive en hilsen til noen som har kreft og som kanskje må feire en litt annerledes jul på sykehus. Stjerneveggen får mange til å stoppe opp i ei travel førjulstid, noe vi tenker er fint. I år vil stjernene komme ferdig utfylt, slik at vi unngår kontakt mellom besøkende og skrivesaker, og opphopning av folk som ønsker å skrive en hilsen. 

 

PYNTING AV JULETRÆR

Som vanlig, fortsetter vi den koselige tradisjonen med pynting av juletrær i fellesarealet for barnehager i Hamar og Stange. Hver påmeldte barnehage sender en liten gjeng som tar med selvlaget pynt og henger opp på trærne. Dette er stas for barna, deres nærmeste og for besøkende på senteret. 

 

 

 

Skjermbilde 2020-11-16 kl. 11.57.34