SENTER: HamarGJØVIK

Ønsker du å komme i bedre form eller redusere vekt?

I uke 5 starter to kurs hos Fønix CC Stadion. Om du ønsker å komme i bedre form eller redusere vekt på en sunn måte, kan dette være noe for deg.

Tirsdag 29. januar starter kurset "superform" som vil få deg i bedre form uavhengig av din grunnform. Vektreduseringskurset starter onsdag 30. januar og er basert på kostholdsveiledning med fokus på vanlig mat og tilpasset trening.

 

Informasjon om hvert kurs: 

 

SUPERFORM

Dette kurset er for deg som vil komme i bedre form ved hjelp av kondisjon- og styrketrening. Kurset starter med en enkel test før du vil få din egen skreddersydde periodiserte treningsplan. Personlig trener følger deg gjennom åtte uker med to fellestreninger i uka. Kurset er for alle. 

 

Treningen vil nå en topp mot slutten av kurset før det hele rundes av med en ny test. Forhåpentligvis vil du få en bedre struktur i treningen som igjen gir bedre resultater. 

 

Du trenger ikke være medlem, men trener likevel gratis på senteret i hele kursperioden. 

 

Oppstart mandag 29. januar klokken 19.00 hos Fønix CC stadion. 

Pris medlem: 2200,-

Pris ikke medlem: 3200,- 

 

VEKTREDUKSJON

Dette kurset er for deg som ønsker å bli kvitt noen kilo eller få mer overskudd i hverdagen ved hjelp av vektredusering. Kurset inneholder både teori og trening og vil bli holdt av ernæringsfysiolog. 

 

Fokuset vil være kostholdsveiledning basert på vanlig mat og du vil få et eget tilpasset oppskrifthefte. Kurset vil holdes en gang i uka, to timer hver gang. Du vil få egen personlig trener gjennom hele kurset og oppfølgingskurs i etterkant av kurset. 

 

Du trenger ikke være medlem, men trener likevel gratis på senteret i hele kursperioden. 

 

Oppstart onsdag 30. januar klokken 18.30 hos Fønic CC Stadion. 

Pris medlem: 4500,-

Pris ikke medlem:5500,-

 

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med: geir@ektetreningsglede.no eller ring 48 84 84 86

 

Les om tidligere deltakeres erfaring med kursene: