SENTER: HamarGJØVIK

Ønsker du deg kjæledyr?

Dyrego på CC Hamar åpnet våren 2017 og er en del av Dyrego kjeden. Dyrebutikken ligger på hjørnet ved Jordbærpikene. Ina, som har jobbet i butikken siden oppstart, forteller at kundene som benytter seg av den inngangen har lov til å ta med seg hunden sin inn i butikken.
Dyrego forhandler mat og utstyr til både hund, katt, gnager, fugl og fisk. Bioprodukter mot insekter og flått får du også tak i der. De har til og med produkter for å kjøle ned hunder så de ikke får heteslag om sommeren. Alt fra kjølevest til hundebasseng. 
I butikken finner du et stort utvalg av fisk og akvarium. Mye for nybegynnere, men de tar også inn forskjellige fiskearter etter ønske fra kunder.
Det siste halvåret har de også tatt inn reptiler som gekko, slanger og skilpadder.
De fører gnagere som marsvin, rotter, ørkenrotter og hamstere. Og diverse fuglearter som undulater, papegøyer, finker, kanari og parakitter. Om du ønsker deg en Gulkinnet Amazonpapegøye (Amazon autumnalis) så kan det være verdt å vite at den kan lære seg å prate om du tar deg tid til å lære den det. Den krever mye oppmerksomhet og lever i over 50år.
Hver onsdag blir det avholdt kurs på Dyrego i regi av Hamar Hundeskole. Det er først til mølla prinsippet som gjelder med drop inn bestilling. Det koster 30,- for 1t og er plass til 8 valper/voksne hunder. Her kan du lære tips og triks på hva hunden bør kunne. Treningen foregår på den store gresssletta ute ved CC.
Dyrego tar gjerne imot bestillinger fra ekstra interesserte og er behjelpelige med å skaffe det du måtte ønske deg.
Vi sees!