SENTER: HamarGJØVIK

Baker 300 brød hver dag

Subway er en stor favoritt blant mange. Og det ikke uten grunn. Tre ganger om dagen baker de ansatte brød som kunden fyller med sitt favorittfyll.

Sulten og på utkikk etter noe raskt og godt? Ja, da kan vi varmt anbefale Subway. Hver morgen starter de ansatte med å bake brød og kutter opp friske grønnsaker. Daglig leder, Ghulam Rasool Shahzad smiler bredt rundt lunsjtider hver dag, og det ikke uten grunn.

 

300 sub om dagen

- Ofte selger vi over 300 sub hver eneste dag og får mange gode tilbakemeldinger av fornøyde kunder som kommer tilbake gang etter gang. Jeg tror blandinga av at det går raskt å få maten, samtidig som det smaker ferskt og godt gjør at folk liker Subway, sier Shahzad. 

 

Hos Subway på CC Hamar kan du velge mellom 14 ulike sub, fem typer brød, 11 typer dressing, to typer ost og ferske grønnsaker. Kjeden lanserer stadig noe nytt og er rause med tilbud i helgene. 

 

- Vi kjører tilbud nesten hver søndag. 2 for 1- tilbudet vårt er helt genialt. Ta med deg en venn, kjøp to sub og få en gratis. Det liker folk, sier Shahzad. 

 

Tre kjappe med Ghulam

 

  • Hva er din favorittrett på Subway?

Min favoritt er Veggie Patty med jalapenos og hvitløksdressing. 

 

  • Hva er deres bestselger?

 Vi selger mest sub med kylling teriyaki. 

 

  • Hvilke nyheter kan vi vente oss fra Subway framover?

Vi har planer om sette i gang en ny kampanje rundt skolestart. Det vil bli en 2 for 1-kampanje. Ellers har vi nettopp fått kylling cæsarsalat som et alternativ til sub.