SENTER: HamarGJØVIK

Butikken med mange skjulte skatter!

CC HAMAR

Outland har vært Norges beste portal til populærkulturens mange universer i over 25 år.

 

Vi har det beste utvalget bøker, tegneserier, spill og LEGO fra en mengde store serier, som Marvel, DC, Star Wars, og Harry Potter.

 

– Det er en nisjebutikk. Vi prøver å ha en del ting som ingen andre butikker har. Vi har spesialisert oss på tegneserier, hvor vi har et bredt

utvalg: Fra superhelter til absurde, japanske utgivelser. To reoler er fylt opp av japanske tegneserier oversatt til engelsk. Det er fascinerende å begynne bakerst og lese seg fremover fra høyre til venstre.

 

Outland har et bredt sortiment med brettspill for hele familen, film-kultur for alle aldre, men hovedsakelig ungdom. De samles også utenfor butikken i CC sine felleslokaler for å spille: Magic the gathering turneringer. Magic var det første moderne samlekortspillet, og er fortsatt svært populært.

 

Det kommer også flere langveis fra. Outland tar inn bestillinger på varer det ellers er vanskelig å få tak i for kundene.

 

Vi har spesielle Lego-sett. Og vi har noe for dem som er spesielt interesserte i popkultur. Outland tilbyr mye fiction, fantasy og andre særegne ting. Dette er virkelig butikken å anbefale når du skal kjøpe gaver til de som har alt. Her finner du garantert noe til venner, naboer, deg selv, merkedager, høytider, hverdag og fest.

 

Outland har et bredt sortiment med te/kaffe krus som passer til "everyday gift", en favoritt kopp vil bli brukt igjen og igjen - hele året rundt.

 

Velkommen