Om du trenger hjulskift, balansering, omlegg av dekk, reparasjon av dekk eller dekkhotell, kan alt dette fikses på CC Hamar.

Dekkproff har åpnet på parkeringsplassen hvor det er plassert store telt.

Dekkproff AS har nå åpnet på CC Hamar og tilbyr en rekke hjulskift-tjenester. Her finner du blant annet et stort utvalg innen vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse. Du finner dem på p-plassen utenfor bensinstasjonen.

Balansering

Dekkproff tilbyr sjekk av hjulbalansen og balansering av hjul. Selv de beste kjente varemerker har behov for balansering. Ubalanse kan skje under hjulskift og kan medføre ekstra belastning som påvirker suspensjonen, dekkenes levetid og føre til økning i drivstoffbruk.

Omlegg av dekk

Dekkproff utfører også omlegg av dekk. Mange sjåfører er fristet til å endre bare forhjulene før en ny sesong, men bør være klar over at den maksimale trafikksikkerheten blir kun gitt under forutsetning av at alle fire hjulene på bilen er av samme slitebane. Hvis ikke alle fire dekkene har samme forutsetning vil maskinen ha en større sjans til å miste kontroll.

Reparasjon av dekk

De ansatte på Dekkproff er spesialister på sitt felt. Hvis du skulle få skader på dine dekk eller Dekkproff oppdager at videre bruk av dekket ikke er forsvarlig, vil de reparere dekkene dine.

Dekkhotell

Dekkproff tilbyr også dekkhotell. Når det er skifte av sesong vil du få SMS eller e-post med påminnelse, hjulenes tilstand blir vurdert og eier vil bli gitt råd i forkant av eventuelt dekkskift. Ved bevaring av dekk på dekkhotell vil felgene bli vasket, oppbevart i riktig temperatur og kan utleveres hele året.

Drop-in

Hos Dekkproff har du også mulighet for drop-in. Erfarne dekkmontører gir mulighet for for full service i løpet av 5 – 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for.

Se priser her!