SENTER: HamarGJØVIK

Dette kan du oppleve på CC Hamar i jula

Frister det med noe annet enn julemat? Eller kunne du ønske du hadde plass til et mye større juletre hjemme? På CC Hamar finner du eksotiske retter og et gigantisk juletre på 7,5 meter.

CC Hamar er julepyntet og de ansatte holder koken oppe. Mizo Boukadida sørger for at du gjennom hele jula kan få Steam Buns eller Oreo Frappuccino i hånden på få minutter. Daglig leder på Vic, Trond Øveraas har full kontroll på julehandelen og bytteregler i romjula.  

 

Spiselige fristelser

Plan B cafe åpnet dørene på CC Hamar i slutten av november og kan friste med retter du ikke finner så mange andre steder. Halve menyen er vegansk, og driver Mizo Boukadida er opptatt av at du hverken går sulten eller uten et smil om munnen derifra.

 

Cafeen bærer preg av spreke farger, friske råvarer og en fristende meny.

  • Vi kutter opp grønnsaker og andre råvarer selv, og er lidenskapelig opptatt av at maten skal smake godt og være bra for kroppen. Vi har også med oss noen søte fristelser fra iskremtralla i første etasje om søtsuget skulle melde seg, sier Boukadida.

 

I tredje etasje står kokk og driver av Volum, Hai Hang for en julemeny som virkelig smaker.

  • Vi serverer dagens julelunsj, har egne jule- og selskapsmenyer og har startet med Hais matkasser. Disse har blitt utrolig populære. Om du ønsker noe annet å spise enn julemat, disker vi selvsagt opp med andre retter og vanlig meny i romjula, sier Hang.

 

Les om Plan B cafe her 

 

My Post - 2020-12-15T141035.877

Spiselige fristelser: Driver av Plan B, Mizo Boukadida har blant annet Steam Buns på menyen. Til høyre blir wok til hos Volum og Hai Hang.

Gode tips i romjula

CC Hamar holder stengt 25.-27. desember, men åpner igjen til den store byttedagen mandag 28. desember. Daglig leder på Vic, Trond Øveraas hjelper gjerne kunder med å bytte varer.

  • En kunde har ikke krav på å bytte en vare, men det handler om å yte litt ekstra service. Vi hjelper gjerne med å finne en annen vare eller gi kunden en tilgodelapp om den opprinnelige varen ikke passet eller falt i smak. Hos oss byttes ikke salgsvarer eller varer som er kjøpt på nett, men ellers kan man bytte innen 31.12, sier Øveraas.

 

De fleste butikker har individuelle bytteregler, og lar deg bytte varer så lenge originalemballasjen ikke er brutt eller at varen er ødelagt. Et godt tips er å bytte varen så fort du har mulighet til det.

 

Les mer om bytteregler her

Trond Øveraas

Yter service: Daglig leder på Vic, Trond Øveraas hjelper deg gjerne hvis du ønsker å bytte en vare i romjula. Til høyre ser du senterets nye juleattraksjon på hele 7,5 meter.

Hold deg aktiv i jula

God og effektfull trening trenger ikke ta lang tid. Hva med å trene hele kroppen på 10 minutter? Daglig leder på Fønix CC Hamar, Stijn Dubbelman oppfordrer til litt fysisk aktivitet hver dag gjennom hele jula og romjula.

 

  • Fysisk aktivitet bør være en del av hverdagen på lik linje som tannpuss og hårvask. Fønix holder åpent hele jula, bortsett fra 1.juledag og 1.nyttårsdag. Fysisk aktivitet fører til en sterk kropp og et bra immunforsvar, sier Dubbelman.

 

Personlig trener og gruppeinstruktør på Fønix, Kristel Viigipuu viser nedenfor fem enkle øvelser som til sammen trener hele kroppen på få minutter. Hun anbefaler å kjøre 10 repetisjoner tre ganger av hver øvelse.

 

Åpningstider i jula og romjula

CC Hamar har åpent til og med julaften fra klokken 09-13. Fra 25.-27. desember er senteret stengt. Etter dette er det full rulle i romjulen med åpent senter fra klokken 10-18. Andre avvikende åpningstider finner du i linken nedenfor.

 

Se åpningstider i jula og romjula her

Bilde1

Enkle øvelser: Personlig trener på Fønix viser her fem enkle øvelser som trener hele kroppen. Disse er: armhevinger, sit ups, knebøy, stående løping og diagonal arm og rygghev.