SENTER: HamarGJØVIK

DIY barkrans på 1-2-3

Pynt inngangspartiet med en lekker barkrans til jul. Du bestemmer selv om du vil kjøpe den ferdig eller lage den slik du vil ha den.

LAG DIN EGEN KRANS

Det krever hverken mange ingredi-enser eller mye jobb til for å lage en barkrans selv. Det aller meste finner du ute naturen, men om du ønsker et litt lettere alternativ, har Mester Grønn satt sammen en DIY-pakke med alt du trenger.

 

DETTE TRENGER DU:

• Halmkrans

• Barbunt

• Eucalyptus

• Squarrosa (kan sløyfes)

• Vikletråd

• Kongler og annen pynt (kan sløyfes)

 

SLIK GJØR DU DET:

Start med halmkransen som stammen på kransen, sett sammen små bar-bunter blandet med litt Eucalyptus og bind på en og en med vikletråd rundt halmkransen. Sørg for at hele halm-kransen dekkes av grønt. Pynt deretter med kongler eller annen pynt om du ønsker.

 

KJØP FERDIG

Mester Grønn på CC Hamar lager ferdige kranser med og uten pynt. Disse kransene tåler å henge ute hele vinteren, men det anbefales at kransen henger tørt under tak. Pynten på de ferdig kransene kommer i natur, rødt, kobber og gullnyanser. Kombinerer du inngangspartietmed krans og vintergrønne planter pyntet med lyslenker, kan vi garantere julestemning.

 

TIPS:

Bruk fantasien og pynt opp kransen med sløyfebånd, kongler, lyslenke eller julekuler for et personlig preg. Dette får du kjøpt hos blant annet Mester Grønn, Søstrene Grene, Panduro, Myldre, H&M Home,KID og Nille.

krans3

Du kan også kjøpe ferdige kranser både med og uten pynt hos Mester Grønn på CC Hamar.

krans2

Dette trenger du for å lage din egen barkrans fra Mester Grønn.