SENTER: HamarGJØVIK

Endelig åpner Cutters

mandag 29. juli kl 17.00

Cutters er Nordens raskest voksende frisørkjede og er et unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at de har dyktige, faglærte frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp.
Om hårklippen tar litt lengre tid enn 15min, betaler du likevel samme pris. Cutters tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det de er best på: hårklipp og enkel styling. Hos Cutters vet du alltid hva du får og hva du betaler for.
Under hele åpningsdagen tilbyr Cutters gratis hårklipp. En forutsetning er medlemsskap i kundeklubben til CC. Medlem blir du ved å sende SMS med kodeord CCHAMAR til 2199. Det er ikke mulig å bestille time. Her er det førstemann til mølla som gjelder! På åpningsdagen er Cutters åpen fra kl 17.00-21.00.
En gang i måneden besøker Cutters frivillighetsorganisasjoner og tilbyr gratis hårklipp til de som virkelig trenger en oppmuntring i hverdagen. Du spør kanskje hvorfor? Svaret er fordi de ønsker å gi noe tilbake. Hos Cutters streber de etter å være en del av noe større, noe som betyr noe – hjelpe andre og gi tilbake.
Cut time, Cut hair, Cut cost
Se www.cutters.no
Velkommen