SENTER: HamarGJØVIK

Funky fristelser

Fynky Frozen Yogurt har oppnådd stor suksess med selvbetjent løsning, sunne alternativer og et variert utvalg.

Funky Frozen Yogurt tilbyr alt fra fettfri yogurtis til deilig frappe og de sunneste smoothiene. Som butikksjef Angelika Warszewik sier: - Her er det absolutt noe for enhver smak!

 

Populært hos alle

Den selvbetjente løsningen hvor du fyller begeret ditt med yogurtis i ulike smaker og farger, før du topper isen med de søteste sauser, frukt, bær og annet smågodt fra den delikate strøsseldisken er helt genial. 

 

- Vi slår an hos folk i alle aldre. Per nå kan vi tilby yogurtis i mange smaker som er glutenfri og med ekstremt lite sukker og fett i. Vi har to veganske og en helt sukker- og fettfri. I tillegg lager vi smoothies med sunne ingredienser og frivillig topping som granola og kokosflak, sier Warszewik.

 

Hun ble butikksjef for et drøyt år siden, og stortrives i rollen. 

- Jeg kunne ikke hatt en bedre jobb. Vi har mange blide og flotte kunder, og lanserer stadig spennende nyheter, sier hun.

 

Sunt og godt

Per 100 gram er det mellom 104-114 kcal og 0-1,4 prosent fett. Mange av smoothiene inneholder godt med proteiner og andre gode vitaminer. 

- Mange tenker kanskje at menyen vår er usunn, men sannheten er det motsatte. En yogurtis med granola - og bærtopping er et perfekt mellommåltid uten spesielt mye kalorier og fett. Det samme gjelder våre smoothies. 

 

Tre kjappe med Angelika

 

  • Hva er din favoritt hos Funky Frozen Yogurt?

Min favoritt er frozen yogurt karamell med karamellkuler, peanøtter og karamellsaus. 

 

  • Hva er deres bestselger?

Uten tvil vår frozen yogurt med sjokolade. Det er helt krise om vi ikke har det på lager. 

 

  • Hvilke nyheter kan vi vente oss fra Funky Frozen Yogurt framover?

 

Vi lanserer en ny smak hver måned, så det er jo alltid spennende. I tillegg kan jeg love at det kommer en helt spesiell smak på yogurtisen i høst. Det er foreløpig hemmelig, men jeg kan love at den er veldig god, sier Angelika. 

Butikksjef Angelika Warszewik kan tilby mange fargerike fristelser fra menyen.