Vi på CC Hamar ønsker at julen skal være for alle. I en førjulstid hvor ting er litt annerledes enn det pleier er det derfor ekstra fint å kunne gi plass på senteret både til Røde kors med Ønsketreet sitt og til Frelsesarmeens julegyte.

Ønsketreet – hjerter som gleder

Vær med og gjør en forskjell og oppfyll et julegaveønske til barn som ikke får så mye til jul! 

Du finner Ønsketreet utenfor Kid i første etasje. 19. november kom de hyggelige folkene fra Røde kors og fylte treet med ønsker fra barn som ellers ikke får så mye til jul.

For å oppfylle et ønske gjør du slik:

  1. Velg et hjerte
  2. Kjøp gave
  3. Pakk inn
  4. Lever gaven sammen med hjertet i Servicetorget

Gavene må være innlevert til Servicetorget innen 18. desember for å sikre at gaven kommer frem til jul.  

Du kan enkelt også oppfylle et ønske ved å VIPPSE et valgfritt beløp til Røde kors på 138096. Merk gaven med «Ønsketreet».

Julegryta – varme til folk som trenger det

Du finner julegryta og de uniformskledde Frelsesarmé-soldatene ved CC mat i år også. Varmen som julegryta bærer med seg har blitt en juletradisjon for mange, så det er med glede at vi gir Frelsesarmeen plass på senteret i år også.

Frelsesarmeen bidrar med matutdeling, hjelper til med klær til folk som trenger, arrangerer familieverksted, har kafe Puls og andre kulturelle innslag som konserter og debatter. Alt dette blir til ved hjelp av pengene som kommer inn via julegryta. 

Med ønske om en god jul til alle!