SENTER: HamarGJØVIK

God mat på farten

Narvesen på CC Hamar har i gjennomsnitt 450 kunder hver eneste dag og spesielt èn rett går igjen hos de fleste av kundene.

Narvesen er i dag Norges ledende aktør innen kiosk- og servicehandel. Her får du mat  og drikke i farta, noe som ofte passer kunder som er på senteret for å handle. 

 

Narvesen på CC Hamar selger pølse og pizza, softis og pinneis i store mengder. 

- Vi har fem ulike pølser. Ostepølse med bacon, kjempegrill, løkpølse, wienerpølse og hamburger-grill. I tillegg har vi pizza med pepperoni, skine og mexicana, sier kjøpmann på Narvesen, Henning Knutsen. 

 

Den store favorittten

Han forteller at ostepølse med bacon er den store favoritten blant folk. 

- Vi selger mellom 50-100 ostepølser med bacon hver dag. Rekorden er på 839 på en dag. Det er helt villt, men jeg forstår det. Den er fantatsisk saftig og god, sier Knutsen. 

 

I tillegg til pølser og pizza, selger Narvesen mye softis med sjokolade- eller krokanstrø. 

 

Henning og daglig leder på Narvesen CC Hamar, Kari Mette Kristiansen har til sammen snart 60 års erfaring i butikk. Begge jobbet på CC Mat i næremere 30 år før de begynte på Narvesen. 

- Vi er veldig stolte av å jobbe her. Både på senteret og på Narvesen. Kundemøtene er de viktigste for oss, og vi har utrolig mange flotte kunder innom hver dag, sier Knutsen. 

 

Tre kjappe med Henning

 

  • Hva er din favorittrett på Narvesen?

Ostepølse med bacon, uten tvil. Den er utrolig saftig og god. 

 

  • Hva er deres bestselger?

Det er ostepølse med bacon og coca cola til.

 

  • Hvilke nyheter kan vi vente oss fra Narvesen framover?

Kaldpresset juice, smoothies, shots og andre sunne og rene produkter blir å se i hyllene etter hvert. Alt med kort holdbarhet på grunn av at produktene ikke er tilsatt noe. 

 

Kjøpmann på Narvesen, Henning Knutsen viser fram kundenes favoritt. Baconpølse med ost og Coca cola i diverse varianter.