SENTER: HamarGJØVIK

Husker du

din første løpetur eller følelsen du fikk da du syklet uten støttehjul?

Sykkelsesongen er i gang

 

Sport1 har et stort utvalg i sykler og tilbehør. Nytt i år er at de satser på urbane og klassiske sykler, og du kan bl.a finne retro sykler fra DBS. Dette er noe Sport1 ønsker å bli enda større på i fremtiden. I tillegg finner du noe utvalg i terreng-, el- og hybridsykler.

 

I butikken finner du også et godt utvalg av barn- og juniorsykler, herunder terrengsykler. Sport1 velger barn-og juniorsykler ut fra kriterier som sikkerhet, lav vekt, bremser som er enkle å bruke og avtagbare støttehjul. Syklene må ha en sittestilling som både gir god kontroll og overblikk, og samtidig gjør det enklere å lære syklingens kunst.

 

Sport1 har eget sykkelverksted for reperasjon og vedlikehold.


Kom i gang med løping

 

Du bør starte pent, og husk at ofte og jevnlig gir MYE bedre resultater enn et skippertak nå og da. Sport1 anbefaler raske gåturer i starten, og at du gradvis går over til å jogge rolig så snart du orker. Avtal treningen med en venn – ”dørstokkmila” er mye kortere hvis noen venter på deg. Bruk lette, funksjonelle klær og gode løpesko. F.eks: Hoka som er meget bra på asfalt, grus og i skogen.
Lett nok til raske økter. Nok demping til lange turer.

 

Kom innom Sport1 og du får den hjelpen du trenger.